Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Houten ledikant – Slaapkamer Japan

Slaapkamer Japan is een moderne slaapkamer met een industriële toets, waarin de kleuren matzwart en old teak centraal staan. Deze slaapkamer bestaat uit een ledikant, een ruime kledingkast, commode en nachtkastje. Allen voorzien van subtiele ledverlichting.

Ledikant Japan is voorzien van een groot hoofdbord in old teak met daarin (ter grootte van de bedmaat) een elegante zwarte achterwand voorzien van verlichting.

Alle prijzen die u op onze site aantreft zijn advies consumentenprijzen.

Categorie:

Slaapkamer Japan is een moderne slaapkamer met een industriële toets, waarin de kleuren matzwart en old teak centraal staan.
Deze slaapkamer bestaat uit een ledikant, een ruime kledingkast, commode en nachtkastje. Allen voorzien van subtiele ledverlichting.

Ledikant Japan is voorzien van een groot hoofdbord in old teak met daarin (ter grootte van de bedmaat) een elegante zwarte achterwand voorzien van verlichting.

De hoogte van het hoofdbord is ca. 91 cm.

Het ledikant is leverbaar in de maten 140 /160 en 180 x 200 cm. Tegen meerprijs ook leverbaar in de lengtematen 190, 210 en 220 cm.

De hoogte van het ledikant is ca. 25 cm en de afstand tot de grond is ca. 15 cm. Het ledikant wordt zonder lattenbodem en matras geleverd.

Nachtkastje met 1 lade en warme ledverlichting. (B 49 x H 59 x D 45 cm).
Commode met 4 lades en warme ledverlichting. (B 61 x H 112 x D 45 cm).
Schuifdeurkast met spiegeldeur en warme ledverlichting in de kap. (B 187 x H 229 x D 66 cm).
Schuifdeurkast met spiegeldeur en warme ledverlichting in de kap. (B 280 x H 229 x D 66 cm).

Prijslijst:
Download hier de prijslijst (pdf – 3,4 MB)


Stuur mij direct een offerte!