Boxspringset Tessa

Deze elektrische boxspringset Tessa bestaat uit:

2 x een draadloze pocket geveerde boxspring (elektrisch) Evo van ca. 33 cm hoog. De totale hoogte is 43 cm,

2 x een meegestoffeerde 7-zone pocketveer matras van ca. 20 cm dik,

1 x een Trendy-line HR 40 koudschuim split bodytop, één naalds gestept, met een Tencel hoes van ca. 12 cm dik.

Hoofdbord Wels met gestikte horizontale banen is ca. 122 cm hoog, ca. 10 cm dik, en is ca. 18 cm breder dan de bedmaat.

Alle prijzen die u op onze site aantreft zijn advies consumentenprijzen.

Evolution-line – Boxspringset Tessa

De elektrische boxspringset Tessa bestaat uit 2 x een draadloze pocket geveerde boxspring (elektrisch) Evo van ca. 33 cm hoog.

Pocket geveerde boxspring

Een pocket geveerde boxspring heeft een 5-slags pocket geveerd binnenwerk en is voorzien met 300 veren per m2. De veren zijn losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes).

2 x een meegestoffeerde 7-zone pocketveer matras van ca. 20 cm dik.

Pocketveer matras   

Dit is een 5-slags pocketveer matras met 300 veren per m2 en een 7 zone interieur. Het matras is afgedekt met 3 cm comfortschuim en is ca. 20 cm dik. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft uw lichaam optimale ondersteuning. Dit betekent dan ook hoe meer veren in een matras, hoe meer u van de ondersteuning profiteert.

Een pocketveer matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Het 7 zone interieur houdt in dat het matras in verschillende comfortzones is verdeeld. Dit zorgt voor extra comfort en stevigheid en is bedoeld om uw heupen, schouders en andere vitale delen van uw lichaam goed te ondersteunen.

1 x een Trendy-line HR 40 koudschuim split bodytop, één naalds gestept, met een Tencel hoes van ca. 12 cm dik.

Koudschuim bodytop

De koudschuim bodytop is ca. 12 cm dik en heeft een kern van ca. 6 cm HR 40. HR staat voor High Resilience foam (HR) of ook wel hoge veerkracht schuim. Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en vocht opneemt. Door deze structuur voelt de bodytop niet warm aan. Kuilvorming komt ook niet snel voor en heeft een lange levensduur door de goede luchtcirculatie. Koudschuim geeft goede ondersteuning, omdat de bodytop zich aan uw lichaam aanpast. Het biedt dan ook progressieve tegendruk (hoe meer u het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft).

Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo gemakkelijk te verzorgen als acryl, zo koel als linnen, zo warmte regulerend als wol en veel beter vocht absorberend dan katoen.

Standaard bij deze set een koudschuim HR 40 bodytop. Tegen meerprijs kan een nasa/visko elastisch schuim, gelfoam of latex split bodytop geleverd worden.

Hoofdbord Wels

Hoofdbord Wels met gestikte horizontale banen is ca. 122 cm hoog, ca. 10 cm dik, en is ca. 18 cm breder dan de bedmaat.

Het hoofdbord, de boxsprings en matrassen zijn te stofferen in alle mooie stoffen uit onze stofwagen.

Deze boxspringset wordt geleverd met 5 cm hoge driehoek poten, 2 gestoffeerde matrasbeugels/stoppers en 2 afstandsbediening tasjes.

De driehoek poten zijn leverbaar in de kleuren: zwart, wengé en zilver.

Leverbaar in de maten: 140/160/180/200 x 200/210/220 cm.

Breedte x lengte Prijs in €
140/160/180 x 200 vanaf3.349,00
200 x 2004.029,00

Meerprijs 210 = 15%

Meerprijs 220 = 30%