Boxspringset Aton

Deze geveerde boxspringset Aton bestaat uit:

2 x een bonell geveerde boxspring van ca. 23 cm hoog met 10 cm hoge donker wengé kleurige houten poten. De totale hoogte van de boxspring is 33 cm,

2 x een meegestoffeerde 7-zone pocketveer matras van ca. 20 cm dik,

1 x een Trendy-line nasa/visko elastisch schuim bodytop, één naalds gestept, met een Tencel hoes van ca. 12 cm dik.

Fraai hoofdbord Premium een recht extra dik gecapitonneerd hoofdbord met knopen, is ca. 125 cm hoog, ca. 15 cm dik en is ca. 20 cm breder dan de bedmaat.

 

Alle prijzen die u op onze site aantreft zijn advies consumentenprijzen.

Nouveau-line – boxspringset Aton

De geveerde boxspringset Aton bestaat uit 2 x een bonell geveerde boxspring van ca. 23 cm hoog met 10 cm hoge donker wengé kleurige houten poten.

Geveerde boxspring   

De boxspring is opgebouwd uit een dik vurenhouten frame in combinatie met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Boven op dit alles komt het veersysteem, voor deze boxspring is dat een dubbel geharde bonell veer. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2, deze veren zijn met elkaar verbonden. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. Door deze goed verende en ventilerende constructie is kraken van deze boxspring absoluut onmogelijk en daardoor is deze boxspring ook projectmatig te gebruiken.

2 x een meegestoffeerde 7-zone pocketveer matras van ca. 20 cm dik.

Pocketveer matras   

Dit is een 5-slags pocketveer matras met 300 veren per m2 en een 7 zone interieur. Het matras is afgedekt met 3 cm comfortschuim en is ca. 20 cm dik. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft uw lichaam optimale ondersteuning. Dit betekent dan ook hoe meer veren in een matras, hoe meer u van de ondersteuning profiteert.

Een pocketveer matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Het 7 zone interieur houdt in dat het matras in verschillende comfortzones is verdeeld. Dit zorgt voor extra comfort en stevigheid en is bedoeld om uw heupen, schouders en andere vitale delen van uw lichaam goed te ondersteunen.

Optie, zonder meerprijs, een matras bestaande uit 2 x kern en 1 x hoes.

1 x een Trendy-line nasa/visko elastisch schuim bodytop, één naalds gestept, met een Tencel hoes van ca. 12 cm dik.

Nasa schuim bodytop   

De nasa schuim bodytop is ca. 12 cm dik en heeft een kern van ca. 6 cm. Deze bodytop wordt zachter door warmte. Door uw lichaamstemperatuur vormt het materiaal zich naar de lichaamscontouren, waardoor het gewicht goed verdeeld wordt op het contactoppervlak. Het voordeel is dat het zich aanpast aan de gebruiker waardoor het lichaam goede ondersteuning krijgt en ervoor zorgt dat de bloedsomloop constant is en het lichaam warm blijft. Het is dan ook goed geschikt voor mensen die problemen hebben met hun nek, rug of gewrichten.

Daarnaast is het ideaal voor mensen die het snel koud hebben, want de warmte wordt vastgehouden in het schuim. Dit maakt de bodytop matig in de ventilatie en de vochtregulatie is redelijk. De duurzaamheid van een nasa schuim bodytop wordt aangegeven met het soortgelijk gewicht (SG). Deze bodytop heeft een indicatie van SG 55 en heeft dus schuim dat 55 kg per kubieke meter weegt.

Standaard bij deze set een nasa/visko elastisch schuim bodytop. Zonder meerprijs kan een HR 40 schuim bodytop geleverd worden. Tegen meerprijs kan ook een gelfoam of latex bodytop geleverd worden.

Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo gemakkelijk te verzorgen als acryl, zo koel als linnen, zo warmte regulerend als wol en veel beter vocht absorberend dan katoen.

Hoofdbord Premium

Fraai hoofdbord Premium een recht extra dik gecapitonneerd hoofdbord met knopen, is ca. 125 cm hoog, ca. 15 cm dik en is ca. 20 cm breder dan de bedmaat.

Het hoofdbord, de boxsprings en matrassen zijn te stofferen in alle mooie stoffen uit onze stofwagen.

De boxspringset Aton wordt geleverd met 10 cm hoge donker wengé kleurige houten poten.

Leverbaar in de maten: 120/140/160/180/200 x 200/210/220 cm.

OmschrijvingPrijs in €
120 x 2002.179,00
140/160/180 x 2002.429,00
200 x 2002.899,00

Meerprijs 210 = 15%
Meerprijs 220 = 30%