Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Boxspringset Adara

Deze elektrische boxspringset Adara bestaat uit:

– 2 elektrische boxsprings met een Duitse motor;

– 2 pocketveer matrassen;

– 1 polyether/comfort schuim bodytop;

– een recht model hoofdbord.

Alle prijzen die u op onze site aantreft zijn advies consumentenprijzen.

Boxspringset Adara 

Deze elektrische boxspringset bestaat uit:

2 elektrische boxsprings, 2 pocketveer matrassen, 1 polyether/comfort schuim bodytop en 1 hoofdbord. Deze boxspringset is uniek door een antislipmat die in de boxen is geweven, waardoor de matrassen niet meer schuiven.

Bonell geveerde elektrische boxspring

Een bonell geveerde boxspring  heeft een 5-slags bonell geveerd binnenwerk en is voorzien van 300 veren per m2. De veren zijn losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). Deze bonell geveerde elektrische boxspring beschikt over een Duitse motor. De hoogte van deze geveerde box is ca. 37 cm inclusief pootjes.

De 2 pocketveer matrassen zijn meegestoffeerd.

Pocketveer matras

Dit is een 5-slags pocketveer matras met 300 veren per m2 en een 5 zone interieur. Het matras is afgedekt met 3 cm comfortschuim en is ca. 20 cm dik. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft uw lichaam optimale ondersteuning. Dit betekent dan ook hoe meer veren in een matras, hoe meer u van de ondersteuning profiteert. Een pocketveer matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Het 5 zone interieur houdt in dat het matras in verschillende comfortzones is verdeeld. Dit zorgt voor extra comfort en stevigheid en is bedoeld om uw heupen, schouders en andere vitale delen van uw lichaam goed te ondersteunen.

De bodytop is van polyether/comfort schuim en heeft een koppelritssluiting.

Polyether/comfort schuim bodytop

De polyether bodytop is 6 cm dik en heeft een kern van 6 cm polyether SG 40. Deze bodytop is gemaakt van een duurzame, synthetische en antiallergische schuimsoort. De duurzaamheid van een polyether bodytop wordt aangegeven met het soortgelijk gewicht (SG). Deze bodytop heeft een indicatie van SG 40 en heeft dus schuim dat 40 kg per kubieke meter weegt. Polyether biedt een redelijke vochtregulatie en de open celstructuur zorgt voor een goed ventilerend vermogen.

Deze boxspringset beschikt over een recht hoofdbord dat ca. 115 cm hoog is. Het hoofdbord steekt aan beide kanten ca. 10 cm uit.

Breedte x lengte
Prijs in €
140/160/180 x 200 vanaf 2.349,00

Meerprijs 210 = 15%

Meerprijs 220 = 30%

 


Stuur mij direct een offerte!