Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Boxspringset Vanessa

Deze elektrische boxspringset Vanessa bestaat uit:

2 x een pocket geveerde boxspring (elektrisch) Evo van ca. 33 cm hoog,

2 x een meegestoffeerde pocketveer matras van ca. 20 cm dik,

1 x een ca. 12 cm dikke HR 40 koudschuim bodytop met een Tencel hoes.

Het rechte hoofdbord voorzien van 2 rijen gestoffeerde knopen is ca. 115 cm hoog en ca. 13 cm dik.

Alle prijzen die u op onze site aantreft zijn advies consumentenprijzen.

Deze elektrische boxspringset Vanessa bestaat uit 2 x een pocket geveerde boxspring (elektrisch) Evo van ca. 33 cm hoog.

Pocket geveerde boxspring.    

Een pocket geveerde boxspring heeft een 5-slags  pocket geveerd binnenwerk en is voorzien met 300 veren per m2. De veren zijn losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes).

2 x een meegestoffeerde pocketveer matras van ca. 20 cm dik.

Pocketveer matras   

Dit is een 5-slags pocketveer matras met 300 veren per m2 en een 5 zone interieur. Het matras is afgedekt met 3 cm comfortschuim en is ca. 20 cm dik. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft uw lichaam optimale ondersteuning. Dit betekent dan ook hoe meer veren in een matras, hoe meer u van de ondersteuning profiteert.

Een pocketveer matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Het 5 zone interieur houdt in dat het matras in verschillende comfortzones is verdeeld. Dit zorgt voor extra comfort en stevigheid en is bedoeld om uw heupen, schouders en andere vitale delen van uw lichaam goed te ondersteunen.

1 x een ca. 12 cm dikke HR 40 koudschuim bodytop voorzien van een 1 naald gestepte hoes van Tencel stof.

Koudschuim bodytop   

De koudschuim bodytop is ca. 8 cm dik en heeft een kern van ca. 6 cm HR 40. HR staat High Resilience foam (HR) of ook wel hoge veerkracht schuim. Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en vocht opneemt. Door deze structuur voelt de bodytop niet warm aan. Kuilvorming komt ook niet snel voor en hebben een lange levensduur door de goede lichtcirculatie.

Koudschuim geeft goede ondersteuning, omdat het matras zich aan uw lichaam aanpast. Het biedt dan ook progressieve tegendruk (hoe meer u het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft).

Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel als linnen, zo warm als wol en veel beter vocht absorberend dan katoen.

Een recht hoofdbord dan voorzien is van 2 rijen gestoffeerde knopen en ca. 115 cm hoog en ca. 13 cm dik is. Het hoofdbord steekt aan beide kanten ca. 10 cm uit.

De boxspring wordt geleverd met 5 cm hoge driehoek poten, 2 gestoffeerde matrasbeugels/stoppers en 2 afstandsbedieningtasjes.

Standaard bij deze set een koudschuim split bodytop. Tegen meerprijs € 189,00 (voor 2 meter) kan een nasa schuim split bodytop en tegen meerprijs van € 315,00 kan een gelfoam of latex split bodytop (voor 2 meter) geleverd worden.

Omschrijving
Prijs in €
140/160/180 x 200 vanaf 2.915,00
200 x 200 3.775,00

Meerprijs 210 = 15%
Meerprijs 220 = 30%
Kleur poten standaard: wengé – Extra kleurkeuze: zwart of zilver

driehoek-poot-zilver driehoek-poot-wenge driehoek-poot-zwart


Stuur mij direct een offerte!