Boxspringfabriek

Boxspringfabrikant

Beddenzaken kunnen bij ons terecht als boxspringfabrikant.  Maar ook als matrassen groothandel voor een uitgebreid assortiment aan boxsprings en matrassen. Wij hebben in ons assortiment vele soorten matrassen van pocketveer tot schuim matras.  Daarnaast hebben wij een ruim assortiment boxsprings met diverse soorten hoofdborden in vele mooie stoffen. Wij bestaan al sinds 1978 en hebben ruime ervaring op het gebied van boxsprings en matrassen voor de zakelijke markt. De boxsprings en matrassen zijn gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland, dat betekend dat we uitstekend rekening kunnen houden met al uw wensen.

Beddenfabriek Bremafa levert Duitse kwaliteits boxsprings en matrassen

Alle boxsprings en matrassen die wij leveren zijn gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland. Als boxspring groothandel en boxspringfabrikant leveren wij Duitse kwaliteits boxsprings en matrassen. De kwaliteit van onze boxsprings en matrassen kunnen wij hierdoor waarborgen zodat uw klanten een blijvend prettig slaapcomfort ervaren. Er wordt in de leisurebranche vaak geklaagd over krakende boxsprings. Onze boxsprings zijn o.a.TUV gecertificeerd en kraken in principe nooit. Wij als groothandel in boxsprings en matrassen leveren graag een goed advies aan u, dit naar aanleiding van uw wensen.

Een groothandel nodig voor uw beddenwinkel, sleep store of slaapmagazijn?

Iedere keten heeft zijn eigen specifieke wensen, deze wensen zijn heel divers. Uiteraard houden wij daar rekening mee. Het uiterlijk van de boxspring moet bijvoorbeeld passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij komen daarom graag bij u langs om te zien waar de boxsprings verkocht worden. Wij analyseren de omgeving en het gebruik van kleuren en de huisstijl. Eveneens kunnen wij adviseren welke boxsprings en matrassen de juiste zijn per land. Een matras in een warm land moet aan heel andere eisen voldoen dan een matras is een kouder land. Alles bij elkaar genomen zullen wij aan de hand van al deze informatie een passend voorstel doen. Ons gezamenlijk doel is dat u en uw klant tevreden en uitgeslapen naar huis kunnen.

Boxspringfabrikant Bremafa geeft ook inspectie en advies!

Wij verzorgen als fabrikant en groothandel ook inspecties van hotelboxsprings of hotelmatrassen. Vaak wordt ons de vraag gesteld of boxsprings of matrassen al aan vervanging toe zijn? Wij komen dan kosteloos bij uw klant inventariseren en zullen aan de hand van onze bevindingen een eerlijk advies geven over de staat van uw matrassen of boxsprings. Wanneer deze nog even mee kunnen dan zullen wij dit aan u melden. Wij kunnen in overleg met u een inspectie plannen.

Boxspringfabrikant of matrassenfabrikant nodig?

Al onze boxsprings en matrassen worden in Duitsland geproduceerd. Alle boxsprings en matrassen zijn gemaakt volgens strenge Duitse veiligheidsnormen. Wij staan daarom garant voor een topkwaliteit. U vindt dit ook terug in onze kwaliteitskeurmerken die wij op al onze producten mogen afgeven. Bent u aan vervanging toe van uw leverrancier van boxsprings en/of matrassen, neem dan contact met ons zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Boxspringet Passion - Specials