Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Onderschuifbedden 

Een echte trend: het onderschuifbed. Vroeger gebruikten veel Nederlanders vooral stapelbedden om extra slaapruimte te creëren in de slaapkamers van hun kinderen. Maar echte ruimte creëert een stapelbed niet. Tevens hebben stapelbedden als nadeel dat er geklommen moet worden en er altijd het risico bestaat dat jouw kind van grote hoogte naar beneden valt. En stapelbedden kun je met goed fatsoen natuurlijk niet gebruiken als je volwassenen op visite hebt. Daarom is de keuze voor een bed met onderbed, ook wel onderschuifbed genoemd, een verstandiger keuze. Niet voor niets is dit type bed de afgelopen jaren een echte trend geworden in slaapland. Wat zijn zoals de voordelen van onderschuifbedden?

Ruimtebesparing van onderschuibedden

Met een onderbed bespaar je veel ruimte: feitelijk benut je de ongebruikte ruimte onder een bestaand bed. Je krijgt logés, vrienden over de vloer of familie. Of door het slechte weer moet er onverwacht iemand bij je overnachten. Een bed met onderbed op wielen is dan ideaal. Je schuift zo’n robuust metalen bed, in de maat van 90 x 200, zo onder een staand bed vandaan en creëert snel en eenvoudig een extra en comfortabele slaapplek voor je gast(en).

Ruim voldoende keuze

De onderschuifbedden die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in twee hoofduitvoeringen. De eerste uitvoering heeft een sterke bodem van veertien latten, genaamd onderschuifbed Floris. Maar u kunt ook kiezen voor ons model met een in de lengte gespannen spiraal, onderschuifbed Duo. Welke uitvoering je ook kiest, optimaal comfort voor jouw logés is gegarandeerd.

Voordelig en flexibel

Belangrijke voordelen van een onderschuifbed zijn, ten slotte, dat je uiterst flexibel kunt inspringen op verwacht of onverwachts bezoek en binnen no time een extra slaapplek tevoorschijn tovert. Niet onbelangrijk is ook dat een bed met onderbed doorgaans voordeliger is dan een stapelbed. Maar zonder comfort in te leveren, want zelfs matrassen van 20 cm dikte passen op de onderschuifbedden die wij aanbieden.