Bremafa – slaapnieuws – Bed en Breakfast

Wist u dat ….

Veel mensen al jaren de wens koesteren ooit nog eens een Bed & Breakfast te beginnen? Vooral de kleinschaligheid van zo’n onderneming. De persoonlijke service die daardoor aan gasten  wordt geboden in een comfortabele sfeer en op een unieke locatie maakt de sector een aantrekkelijke optie. Een optie die ook de gasten steeds vaker ontdekken.

Het aantal reserveringsaanvragen op de site bedandbreakfast.nl nam in 2011 met bijna een vijfde toe; het afgelopen jaar was dan ook een prima jaar voor de meeste eigenaren van een B & B, ondanks alle economische tegenwind. Het aantal gasten dat een Bed & Breakfast bezocht, groeide verder in 2011, en ook het aantal Bed & Breakfasts in Nederland nam het afgelopen jaar toe.

In totaal kende ons land aan het eind van 2011 4248 B & B ‘s, een aantal dat naar verwachting de komende jaren alleen nog maar verder zal groeien om aan de toenemende vraag naar dergelijke accommodaties tegemoet te komen. De Bed & Breakfast is een serieus alternatief voor een hotelovernachting geworden. Officieel betekent de term ‘logies en ontbijt’, maar de meeste B & B’s bieden veel meer dan dat.

Heeft u wel eens in een B & B overnacht?

Of bent u wellicht de trotse eigenaar van zo’n unieke overnachtingsplek? Dan weet u ongetwijfeld dat een goede B & B zich onderscheidt van een slechte door verschillende factoren, waarvan slaapcomfort een heel belangrijke is. Want wie herinnert zich achteraf nog de prachtige locatie of het heerlijke eten, als lekker slapen onmogelijk was vanwege de slechte bedden?

Gelukkig is slaapcomfort gewoon te koop. Kijk maar eens op onze site; Bremafa heeft alles in huis om van een Bed & Breakfast-overnachting een onvergetelijke ervaring te maken.