Bremafa bestaat al meer dan 40 jaar. Intussen kunnen wij u met trots laten weten dat wij het grootste assortiment op slaapgebied van de Benelux hebben. Daardoor bieden wij conform eigen fabricaat, vele producten voor iedereen die lekker en gezond wil slapen. Bremafa, is een groothandel/fabrikant en levert rechtstreeks van de fabriek aan uw bedrijf. Intussen zorgen wij er ook voor dat uw klanten lekker slapen. Vandaar dat u consumenten prijzen vermeld ziet staan op onze site. Dus wilt u meer weten kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Daarna krijgt u een passende offerte voor uw situatie. Mocht u onverhoopt op zoek zijn naar producten die u niet op deze site aantreft bel ons dan.

Al vele jaren is Ulke de Jong bezig om kwalitatief goede producten op de markt te brengen. Daarom staat hij samen met alle medewerkers garant voor een goede service, garantie en nazorg. Ook zorgen wij vanuit onze locatie in Hoofddorp dat leveringen zo spoedig mogelijk bij onze klanten (detaillisten, hotels en bungalowparken enz.)  bezorgd worden.

Ter illustratie bestaat ons assortiment uit boxsprings, boxspringaccessoires, lattenbodems, lattenbodemaccessoires, matrassen en body tops, diverse poten voor boxsprings, hockers, nachtkastjes, kussens, moltons, hoeslakens, dekbedden, metalen ledikanten, houten en metalen stapelbedden, waarvan de meeste producten bij ons op voorraad liggen.

Bijna alle producten kunnen op de door u gewenste maat door ons gemaakt worden. Wij zijn één van de eerste fabrikanten die een nieuwe lijmtechniek gebruikt voor onze matrassen. De matrassen worden gelijmd op waterbasis. Al met al worden alle Bremafa-matrassen CFK vrij geproduceerd.

Wat voor diensten kan Bremafa u bieden?

Internationaal

Bremafa levert ook in het buitenland. Winkels, vakantieparken, hotels en ook bed & breakfasts hebben in verschillende landen het assortiment van Bremafa al ondekt.

U vindt ons in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland.

Heeft u vragen over ons assortiment?

Wij kijken graag samen met u wat er mogelijk is.