Hotelbedden voor een hotel, B&B en vakantiepark, dat is waarin onze specialisatie ligt! Niets voor niets stellen wij hoge eisen aan onze hotelbedden. Jaarlijks geven klanten hun reviews over hun ervaring die zij hebben gehad bij een hotel. En het blijkt dat een goede nachtrust als zeer belangrijk ervaren wordt. Dit bepaalt mede of klanten terugkomen of niet. Al meer dan 20 jaar leveren wij aan diverse hotels en vakantieparken. Klanten onthouden altijd waar ze goed geslapen hebben. Dit blijkt ook uit onderzoek. begint bepaalt of de klant terugkomt of niet. Een goed slaapcomfort is het belangrijkste wat een klant wil ervaren gedurende een verblijf in een hotel of vakantiepark.

De beleving van een goede nachtrust is dus van levensbelang voor elk hotel.

​Vervang uw hotelbedden tijdig

Dat sommige leveranciers de suggestie durven te wekken dat bedden meer dan 10 jaar mee gaan, is nogal verontrustend. In een hotel hebben hotelbedden heel wat te verduren.

  • ​er wordt vaak gemorst in bed waardoor vocht verdwijnt in het matras
  • vaak wordt er op een bed flink gesprongen oftewel men gaat er niet altijd netjes mee om

U begrijpt al dat een boxspring of een matras in huis langer meegaat dan in een hotel. In de praktijk blijkt dat vervanging van een hotelbed echt belangrijk wordt tussen de vijf en acht jaar. Voorkom dus negatieve reviews en vervang tijdig de bedden en de matrassen.

Stuur mij direct een offerte!

Gratis inspectie van uw hotelbed of hotelmatras

Het Hotelbed Daarom levert HetHotelbed.nl een unieke service aan hotels, vakantieparken en B&B’s: Een gratis jaarlijkse inspectie van de kwaliteit van de aanwezige bedden, boxsprings en matrassen. Daarmee krijgt de ondernemer inzicht in de stand van zaken in elke kamer, geen verrassingen dus. Zo hoeft hij niet van zijn gasten te horen dat de kwaliteit van het bed onder de maat is.​

Eigen fabriek

Het hotelbed heeft een zeer omvangrijk standaardassortiment. Namelijk:

  • zeer hygiënische en goed ventileerde matrassen met bonnell-binnenvering
  • hoogwaardige schuimmatrassen
  • speciale matrassen met bijvoorbeeld brandvertraging of bescherming tegen incontinentie

​Wat maakt ons uniek?

  • We beschikken over alle certificaten: Textiles Vertrauwen, LGA, Der Blaue Engel, Tüv en ISO 9001.
  • Wij zijn de enige fabrikant die lijm gebruikt op waterbasis en daardoor kunt u ook de Green key krijgen op onze boxspringssets en matrassen.
  • De levertijden blijven altijd overzichtelijk, terwijl de Duitse kwaliteit gegarandeerd is.

​Bekijk onze hotelbedden en hotelmatrassen op onze website HetHotelbed.