Als boxspring groothandel en boxspring fabrikant kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan boxsprings en matrassen. Al onze bedden en matrassen worden in Duitsland gefabriceerd. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze producten en bestaan al sinds 1978. Sindsdien leveren we aan winkels, hotels, recreatieparken en Bed & Breakfasts.

Beddenfabriek Bremafa levert Duitse boxsprings en matrassen van kwaliteit

Voor ons geldt dat elk hotel, winkel of recreatiepark de kwaliteit van onze bedden en matrassen ervaart door o.a. de positieve reviews die klanten achterlaten. Het is onze eer dat zij vertellen dat ze genoten hebben van een uitstekend slaapcomfort.

Veel voorkomende klachten in hotels zijn krakende boxsprings. U kunt ervan uitgaan dat Bremafa alleen topkwaliteit levert mede doordat wij ook alleen maar TUV-gecertificeerde producten leveren.

Beddengroothandel voor hotels, bed and breakfast en vakantieparken

De omgeving en de grootte van uw kamers is mede bepalend hoe het interieur eruit moet komen te zien. Of u nu een hotel, vakantiepark of bed & breakfast heeft, wij komen graag bij u langs om passend advies te geven over de kleur en de uitstraling van de boxsprings. Als boxspringfabrikant en boxspringgroothandel kunnen wij nagenoeg alles leveren. Mocht er een bepaalde lijn ontwikkeld moeten worden, ook dan kunnen wij u vrijblijvend adviseren en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Stuur mij direct een offerte!

Inspectie en advies van boxspringfabrikant Bremafa

Men zit vaak met de grote vraag:

Is het al tijd om onze bedden of matrassen te vervangen?

Hoe kom ik te weten of het al tijd is om actie te ondernemen en boxsprings en/of matrassen te vervangen? Indien u twijfelt over deze vraag, dan adviseren wij u contact met ons op te nemen. Wij komen vrijblijvend bij u langs en zullen altijd eerlijk advies geven dat past op uw situatie. Sommige matrassen of boxsprings kunnen soms nog een tijdje mee. Vervanging is niet altijd direct noodzakelijk voor deze doorgaans gebruikte producten. Ook kunnen wij u attenderen op belangrijke punten waarop gelet moet worden.

Boxspringfabrikant of matrassenfabrikant nodig?

Heeft u nog steeds vragen of wenst u een uitgebreid advies te ontvangen? Of uw bedrijf zich in Nederland of in het buitenland gevestigd heeft, voor ons is het geen probleem. Wij exporteren ook bedden en matrassen naar het buitenland.

Het belangrijkste waar u ons aan kunt houden zijn de volgende punten:

  • Alle producten zijn gemaakt volgens de strenge Duitse veiligheidsnormen
  • Alle producten worden in Duitsland gefabriceerd
  • Vrijblijvende inspectie van uw hotelbedden of hotelmatrassen zijn altijd mogelijk

Vragen over ons assortiment? Bel 023-5281244 of gebruik ons contactformulier!