Brandvertragend; wel zo veilig

Brandvertragend, zo belangrijk. Je moet er niet aan denken, maar soms is het beter om dat wél te doen: een (brand) ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in de slaapkamer. Een romantische kaars of een smeulende sigaret in combinatie met een ogenblik van onoplettendheid kan grote en soms levenslange gevolgen hebben.

Voorzichtigheid is het belangrijkst, maar daarnaast kunnen brandvertragende materialen in de slaapkamer veel ellende voorkomen. Gelukkig kunt u bij Bremafa terecht voor verschillende brandvertragende artikelen, zoals dekbedden, matrassen, matrasbeschermers en hoofdkussen.

Trevira CS: een blijvende brandvertragende werking

Bij deze producten gebruiken we Trevira CS, een stof waarbij het brandvertragende materiaal in de garens is verwerkt. Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van geïmpregneerde stoffen; die zijn na één à twee jaar uitgewerkt. Met Trevira CS wordt een blijvende brandvertragende werking bereikt.

Dat brandvertragende materialen levens kunnen redden, is voor de Britse overheid al duidelijk; daar zijn deze materialen inmiddels verplicht in de slaapkamer, ook voor particulieren. In Nederland is de verwachting dat in ieder geval vakantieparken binnen enkele jaren over brandvertragende bedden moeten beschikken.

Maar waarom zou u daar op wachten? Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.   Brandvertragend