Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Opberg boxsprings van Bremafa

Een opberg boxspring is een type boxspring bed dat is ontworpen om extra opbergruimte te bieden onder het matras. De opbergboxspring is opgebouwd uit een vurenhouten frame in combinatie met meubelplaat, op de meubelplaat komt het veersysteem, voor deze opbergboxspring is dat een dubbel geharde bonell veer. Het verenpakket is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2. De opbergboxspring bestaat uit een stevig houten frame op meubelpootjes met daarop een geveerde box. De boxspring is voorzien van een mechanisme waarmee de boxspring eenvoudig kan worden opgetild, waardoor er ruimte ontstaat om spullen op te bergen zoals dekbedden, kussens, lakens en andere items.

Boxspring met opbergruimte is een populaire keuze

De opbergboxspring is een populaire keuze voor mensen die extra opbergruimte nodig hebben in hun slaapkamer, maar geen ruimte hebben voor een aparte kast of dressoir. Het biedt een handige en ruimtebesparende oplossing om spullen op te bergen en tegelijkertijd een comfortabele slaapomgeving te bieden. Er zijn verschillende soorten opbergboxsprings verkrijgbaar, in verschillende maten en stijlen om te passen bij de behoeften en smaak van de gebruiker.

Diverse opbergboxsprings 

Er zijn diverse soorten opbergboxsprings, elk met hun eigen voordelen en functies.

  • Gasveer/Hydraulisch systeem met daarop een echte geveerde boxspring
  • Harde box met opbergruimte, deze heeft geen verenpakket en is dus ook geen boxspring.

Gasveer/hydraulische boxspring

Een van de meest voorkomende soorten is de gasveer- of hydraulische boxspring. Dit type boxspring heeft een mechanisme dat het matras optilt, waardoor er toegang is tot de opbergruimte. Dit mechanisme maakt het gemakkelijk om de opbergruimte te openen en te sluiten, en biedt ook de mogelijkheid om het matras gemakkelijk te verschonen of te draaien.

Belangrijkste voordeel boxspring

Het belangrijkste voordeel van een opberg boxspring is de extra opbergruimte die het biedt. Dit is vooral handig in kleinere slaapkamers waar ruimte beperkt is. Bovendien bieden opbergboxsprings een comfortabel slaapoppervlak en zijn ze goed te combineren met diverse type matrassen, zie hiervoor onze uitgebreide collectie. De maat van de opbergruimte van de boxspring is ca. 198 cm lang, de breedte is de breedte van de boxspring min 5 cm en ca. 20 cm diep.

Een aantal voorbeelden van onze verschillende opbergboxsprings zijn de Felix, Maan en Liverno.

Verschillende maten opberg boxspring

Bij Bremafa hebben wij opberg boxsprings in verschillende maten waaronder:

  • Opberg boxspring 80×200
  • Opberg boxspring 90 x 200
  • Opberg boxspring 100 x 200
  • Opberg boxspring 120×200
  • Opberg boxspringset 160×200
  • Opberg boxspringset 180×200

Bekijk ook alle andere maten die we beschikbaar hebben op de eigen pagina van de boxspring met opbergruimte die u bevalt. Staat de maat die u zoekt er niet tussen? Geen zorgen, wij van Bremafa denken graag met u mee.

Extra functies

U kunt de opbergboxsprings ook van extra opties voorzien zoals ingebouwde verlichting of USB poorten om apparaten op te laden.

Opberg boxspring kopen bij Bremafa

U kunt bij Bremafa een opbergboxspring kopen van hoge kwaliteit en naar uw smaak. De opbergboxsprings komen in verschillende uitvoeringen. Ga onze boxsprings met opbergruimte langs en maak uw keuze. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van de specialisten van Bremafa, zodat wij u van gepast advies kunnen voorzien!