Klik op één van onderstaande foto’s om de uitgebreide informatie te kunnen zien van het desbetreffende product.

Elektrische boxsprings van Bremafa

Een elektrische boxspring is een type bed dat bestaat uit een verende boxspring als onderstel en daar bovenop legt men een matras naar keuze. Het verschil met een gewone boxspring is dat een elektrische boxspring is uitgerust met een elektrische motor waarmee de rugleuning en het voeteneind van het bed omhoog en omlaag kunnen worden bewogen.

Dit biedt extra comfort en gemak, omdat u de positie van het bed kunt aanpassen om bijvoorbeeld rechtop te zitten om te lezen of tv te kijken, of om uw benen omhoog te zetten na een lange dag. Een elektrisch verstelbare boxspring wordt vaak gebruikt in hotels en ziekenhuizen vanwege zijn aanpasbaarheid en comfort.

Eenpersoons elektrische boxspring

Onze eenpersoons elektrische boxsprings zijn geschikt voor één persoon. De modellen die wij hebben verschillen in zowel uiterlijk als maat van elkaar. Over het algemeen hebben de meeste eenpersoons elektrische boxsprings een afmeting van ongeveer 90 x 200 cm, maar in ons assortiment vind u vele afmetingen per model.

Tweepersoons elektrische boxspringsets

Naast de eenpersoons variant hebben we ook een ruim en divers assortiment aan tweepersoons elektrische boxspringsets. Ook deze modellen verschillen van elkaar in uiterlijk en stijl, zoals de boxspringset Shakira, Britney en Dione.

Eigenschappen van een elektrische boxspring

De boxsprings worden standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening, welke u kunt plaatsen in het losse tasje dat hiervoor geschikt is. Natuurlijk zijn onze boxsprings te combineren met één van onze bekende voet- en hoofdborden.

De boxsprings worden geleverd met 5 cm hoge driehoek poten, standaard in de kleur wengé, maar u kunt ook kiezen uit zwarte of zilveren poten, en 2 gestoffeerde matrasbeugels/stoppers.

Uiteraard is het mogelijk om andere poten uit de uitgebreide collectie te kiezen en onder de boxsprings te monteren.

Verschillende maten elektrische boxspring

Bij Bremafa hebben wij elektrische boxsprings in verschillende maten waaronder:

  • Elektrische boxspring 90×200
  • Elektrische boxspringset 140×200
  • Elektrische boxspringset 160×200
  • Elektrische boxspringset 180×200
  • Elektrische boxspringset 200×200, ook eventueel in 210 of 220 cm lengte leverbaar.

Bekijk ook alle andere maten die we beschikbaar hebben op de eigen pagina van de elektrische boxspring die u bevalt. Staat de maat die u zoekt er niet tussen? Geen zorgen! Bij Bremafa kunnen wij met u meedenken.

Elektrische boxspring kopen bij Bremafa

Bij Bremafa kunt u een elektrische boxspring kopen naar uw smaak en behoeftes. Verschillende uitvoeringen passen bij verschillende persoonlijke wensen van ieder. Ga onze elektrisch verstelbare boxsprings langs en maak uw keuze. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van de specialisten van Bremafa, zodat wij u van gepast advies kunnen voorzien!

Filteren binnen deze categorie

Uitgelichte producten