De beste lattenbodems zorgen voor een goede ondersteuning tijdens het slapen.  U kunt kiezen voor een scala aan bodems onder uw matras. Een lattenbodem geeft steun, ventileert goed en dankzij de verschillende zones voor schouder, taille en heup kunnen lichamelijke klachten met een goede lattenbodem voorkomen of opgelost worden.

Kwaliteitsverschil tussen lattenbodems

Maar de ene bodem is de andere niet; tussen bodems bestaat veel kwaliteitsverschil, wat terug te merken is in het slaapcomfort. Wist u bijvoorbeeld dat lattenbodems gemaakt van beukenhout veel langer meegaan dan de (goedkopere) exemplaren van berkenhout? Berkenhouten latten buigen snel door, waardoor matrassen eerder kuilen vertonen. Matrasfabrikanten geven zelfs vaak geen garantie als ze weten dat het matras op een berkenhouten lattenbodem ligt. Bij Bremafa vindt u daarom alleen bodems van gelaagd beukenhout, voor maximale vering.

Rollattenbodems

Er bestaan ook rollattenbodems, maar anders dan de naam doet vermoeden, zijn dit geen echte lattenbodems. Ze geven slechts minimale ondersteuning. Betere bodems bevatten minimaal 28, to 42 latten om goede steun te geven.

Bij Bremafa kunt u terecht voor zowel vlakke als verstelbare lattenbodems. Deze laatste zijn er in twee uitvoeringen; handmatig of elektrisch verstelbaar. Lattenbodems zijn iets minder geschikt voor vochtige slaapkamers, en sommige bodems zijn niet geschikt voor pocketveermatrassen.

Wilt u weten welke lattenbodem het meest geschikt is voor uw slaapwensen? Wij informeren u graag nader, neem hier contact met ons op.

de beste lattenbodems

Wellicht ook interessant voor u