Woonwinkels, beddenspeciaalzaken en leisure ondernemingen kunnen bij beddengroothandel Bremafa terecht voor een uitgebreide collectie aan bedden die wij in vele soorten en maten leveren. Wij bestaan sinds 1978 en hebben ruime ervaring in onze segmenten, bedden, boxsprings en matrassen voor de B2B markt. Al onze bedden worden gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland, dat betekent dat we rekening kunnen houden met al uw wensen en behoeftes en snel kunnen inspringen op een veranderende markt!

Groothandel van boxsprings met Duitse kwaliteit

Alle boxsprings die wij leveren worden gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland. Wij leveren daarmee kwalitatieve Duitse boxsprings en matrassen. Wij waarborgen de kwaliteit van onze boxsprings, zodat uw klanten een blijvend prettig slaapcomfort ervaren. Een vaak voorkomende klacht is het gekraak van boxsprings. Onze boxsprings zijn o.a. TUV-gecertificeerd en kraken in principe nooit.

Als groothandel in boxsprings vernemen wij van onze klanten graag wat de wensen zijn op slaapgebied en zullen naar aanleiding hiervan een op maat gemaakt advies leveren. Deze werkwijze van ons wordt al geruime tijd gewaardeerd door onze klanten.

Samenwerken met een boxspring groothandel als Beddenspeciaalzaak?

Iedereen heeft haar eigen specifieke wensen en de wensen kunnen van bedrijf tot bedrijf dan ook uiteen lopen. Wij houden altijd rekening met uw wensen en leveren het advies dat uw behoeftes kan vervullen. Wij zorgen ervoor dat het design van het bed past in het interieur en stijl van uw winkel.

Wij maken graag een afspraak met u, zodat we kunnen kijken waar de bedden geplaatst gaan worden. Wij analyseren de omgeving en het gebruik van kleuren en de huisstijl en voorzien u vervolgens van een passende offerte. Wij hebben als doel het tevreden stellen van u en uw klanten. Hierbij willen wij u en uw klanten ook het uitgeslapen gevoel geven.

Stuur mij direct een offerte!

Fabrikant boxsprings en groothandel: inspectie en advies aan hotels

Als groothandel verzorgen wij ook inspecties van uw hotelboxsprings en matrassen. Veel hotels vragen ons regelmatig wanneer het tijd is om matrassen en/of boxsprings te vervangen. Wij komen dan kosteloos langs om de slaapmaterialen te inspecteren en een rapportage te maken. Zo heeft u altijd een eerlijk advies over de huidige staat van uw matrassen en boxsprings.

Door onze jarenlange ervaring in deze branches, kunnen wij u precies aangeven of en wanneer er zwakke punten zijn. Ook geven we hierbij aan of de matrassen en boxsprings toe zijn aan vervanging. U kunt ons inzetten wanneer u een afnemer van ons bent! U kunt hiervoor contact met ons opnemen!

Boxspringfabrikant of matrassenfabrikant nodig?

Zoals wij al eerder hebben vermeld, worden al onze boxsprings in Duitsland gemaakt. Alle boxsprings zijn gemaakt volgens strenge Duitse veiligheidsnormen. Hiermee staan we garant voor het leveren van topkwaliteit. U vindt dit ook terug in al onze verworven kwaliteitskeurmerken die wij ook op al onze producten mogen afgeven. Uiteraard zal na verloop van tijd het ligcomfort van uw bedden minder worden en is het raadzaam om ze te vervangen. Hierom komen wij dan ook graag bij u langs om samen met u de wensen die u heeft door te nemen en tot een passend offerte te komen!

Heeft u vragen over ons assortiment?

Wij kijken graag samen met u wat er mogelijk is.