Hotel dekbed

Hotel dekbed voor uw hotel of recreatiepark van topkwaltiteit. Er zijn verschillende soorten hotel dekbedden en wij zullen een paar benoemen in dit artikel die wij op voorraad hebben. Wij attenderen u erop altijd op de materialen te letten waarvan uw hotel dekbed gemaakt is. Elk hotel dekbed heeft weer andere eigenschappen. Een hotel dekbed moet ervoor zorgen dat uw gasten lekker slapen en voor voldoende warmte zorgen.

Soorten Hotel dekbed

​Bremafa levert aan hotels en recreatieparken verschillende soorten hotel dekbedden, namelijk;

Stuur mij direct een offerte!

Een dekbed biedt je de mogelijkheid er lekker onder te kruipen en het materiaal van het dekbed moet dan ook lekker warm en zacht aanvoelen. Uiteraard zijn er verschillende types dekbedden beschikbaar, waarvan we er een paar genoemd hebben. Wil je een nieuw baby dekbed kopen en vind je het lastig om daar een keuze uit te maken? Kijk dan ook naar de verschillende materialen die er beschikbaar zijn om uiteindelijk bijvoorbeeld het beste ganzendons dekbed te kopen. U kan bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen als u voor meerdere hotelkamers uw dekbedden moet vervangen.

​​Hotel dekbedden van topkwaliteit

De dekbedden die wij leveren zijn in verschillende materialen en formaten beschikbaar. Een dekbed 140×220, 200×220, 240×220 of 240×200, wij leveren zowel grote als kleine maten dekbedden. Daarnaast is het ook goed om te kijken of je een katoenen, wollen of donzen dekbed wil hebben voor de hotelbedden. Heb je vragen? Bel ons gerust op 023-5281244.

Bekijk hier enkele hotel dekbedden uit ons assortiment!