Een Hotel dekbed voor je hotel of recreatiepark moet van top kwaliteit zijn. Dat heeft te maken met de vele verschillende soorten hotels. Daarom benoemen wij een aantal dekbedden die wij standaard op voorraad hebben.

Zo moet je ook altijd goed opletten van welke materialen het dekbed gemaakt is. Daardoor heeft ieder hotel dekbed andere eigenschappen. Het is de bedoeling dat jouw gasten lekker slapen onder hun hotel dekbed. Ook moet dat hotel dekbed voor voldoende warmte zorgen. Dan is het belangrijk de reden van je keuze af te laten hangen van de omstandigheden van het hotel. Voorbeelden zijn:

Soorten Hotel dekbed

Dormire

Enerzijds is hotel dekbed vaak erg lekker om onder te kruipen. Anders gezegd, het materiaal van een dekbed voelt lekker zacht en warm aan. Anderzijds weet ieder hotel dat lekker slapen bijdraagt aan een goede klantervaring. Hieruit volgt dat wij altijd verschillende type dekbedden beschikbaar hebben. Je moet daarbij onder andere denken aan die we al hebben genoemd. Bijvoorbeeld, wil je een nieuw baby dekbed kopen en vind je het niet gemakkelijk een goede keuze te maken? Kijk dan ook eens naar de verschillende materialen die beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld het beste een ganzendons dekbed kopen. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte opvragen als u niet alleen voor uzelf maar voor meerdere hotelkamers de dekbedden moet vervangen.

​​Hotel dekbedden van topkwaliteit

Zoals gezegd, de dekbedden die wij leveren zijn in verschillende materialen en formaten beschikbaar. Zoals 140×220, 200×220, 240×220 of 240×200. Natuurlijk leveren wij zowel grote als kleine maten. Aangenomen dat jezelf het beste weet wat past, is het belangrijk om te kijken of je een katoenen, synthetisch, wollen of donzen dekbed wilt. Aangezien wij jarenlange ervaring hebben is het verstandig om jouw situatie met ons te bespreken voor een goed advies. Kortom, heb je nu al vragen? Bel ons gerust op 023-5281244.

Wellicht ook interessant voor u