Hotelkussens

Hotelkussens slapen altijd lekkerder dan de kussens thuis! Dat heeft alles te maken met het feit dat wij een kussen vaak veel langer gebruiken dan goed is.  Bremafa levert een keur aan hotelkussens. De standaard maatvoering in Nederland is doorgaans 60 x 70 cm. Hetzelfde als de standaard maat in hotels. Het lijkt erop dat hotelkussens veel beter, groter en zachter zijn. Of zelfs betere ondersteuning leveren. Dat komt doordat hotelkussens veel vaker gewisseld worden.

Zoekt u voor een hotel?

Kijk dan voor de beste kussens op HetHotelbed.nl.

Zoekt u voor uw winkel?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Zoekt u voor uzelf?

Wij hebben boxkussens met synthetische bolletjes. Maar ook Health Care Kussens. Brandvertragende kussens, antiallergie kussens traagschuim, dons enzovoorts enzovoorts. Om er zeker van te zijn dat u een hotelkussen beleving heeft, neem dan contact met ons op. Wij verwijzen u graag naar een dealer bij u in de buurt waar u de verschillende kussens kunt zien en voelen. Dan weet u zeker dat u het kussen krijgt wat bij u past.

Hotelkussens

Het grote geheim zit hem natuurlijk in het tijdig vervangen van een kussen. Zorg dat je geen kussen hoeft dubbel te vouwen. Niet met meerdere kussens hoeft te slapen en zeker zorg dat ook jij tijdig je kussen vervangt. Zo heb je altijd de optimale ervaring en is je kussen om te kussen.