Zomertijd = tijd voor vervanging

Zomertijd is bij uitstek tijd voor …

Tijd voor vervanging! Pasen, Pinksteren, en niet te vergeten de zomervakantie; voor hotels, bed en breakfast en vakantieparken staat het drukste seizoen voor de deur. Mensen slapen vaak beter als ze op vakantie zijn. Even weg uit alle dagelijkse hectiek maakt ontspannen, maar een lekker bed is natuurlijk ook belangrijk.

Een uitstekend moment dus om nu alvast kritisch te kijken naar de aanwezige bedden, kussens en dekbedden. Maken die een verkwikkende nachtrust mogelijk? Of zijn ze aan vervanging toe? Dan bent u bij Bremafa aan het juiste adres. U vindt bij ons alles wat u zoekt onder één dak.

Tijd voor vervanging? Bremafa levert boxsprings in alle maten!

Hotels, Bed en Breakfast kunnen bij ons terecht voor boxsprings in vele soorten en afmetingen. Omdat de bedden worden gemaakt in onze eigen fabriek, kunnen wij met al uw wensen rekening houden. Een ruime keuze, gecombineerd met een scherpe prijs en snelle levertijd; Bremafa weet wat u belangrijk vindt.

Aan vakantieparken leveren wij bovendien stapelbedden, uiteraard allemaal gemaakt volgens de strenge EN-747 veiligheidsnorm. Wilt u andere afmetingen dan de standaard 90 bij 200 cm? Wij zorgen er voor, tegen een gunstige prijs. Dat maakt Bremafa uniek.

Vaker nog dan bedden zijn hoofdkussens en dekbedden aan vernieuwing toe. Wist u dat een twee jaar oud hoofdkussen soms al voor tien procent bestaat uit huidschilfers en huisstofmijten? Hetzelfde geldt voor dekbedden; ook die moeten regelmatig worden vervangen. Matrassen kunt u schoonhouden door waterdichte moltons te gebruiken.

Kijk voor het complete Bremafa-aanbod van bedden, beddengoed en moltons verder op deze site.