Hotel boxspring

hoofdboord-oxford-bremafa-01

​Bremafa BV heeft hotelboxsprings, ook wel hotelbedden genoemd, van topkwaliteit.

​Bremafa, fabrikant/groothandel in bedden en matrassenbiedt al vele jaren hotelboxsprings aan van topkwaliteit die in onze fabriek in Duitsland geproduceerd worden. Al vanaf 1978 vinden onze hotelboxsprings hun weg naar vele hotels, vakantieparken en Bed & Breakfasts in Nederland maar ook in vele landen binnen en buiten Europa.

Wij leveren dus Duitse kwaliteits boxsprings. Deze hotel boxspring is als volgt opgebouwd: een dik vurenhouten frame in combinatie met meubelplaat van ca. 25 mm dik vormt de boxspringbak met ventilatiegaten. Bovenop deze bak komt het veersysteem, voor deze hotel boxspring is dat een dubbel geharde bonnell veer. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. Kraken is door deze goed verende en ventilerende constructie absoluut onmogelijk. Onze bedden zijn daarom onder andere Dekra/TUV gecertificeerd, daarom zijn deze boxsprings uitermate geschikt voor hotels, vakantieparken en B & B’s.

Stuur mij direct een offerte!

De hotelboxsprings van Bremafa zijn te stofferen in vele fraaie meubelstoffen, in onze stofboeken vindt u een ruime keuze aan stoffen en kunstleder in vele mooie kleuren, aan u de keuze welke kleur het beste bij de inrichting van uw hotel, vakantiepark of B & B past.

De hotel boxspring kan ook gecombineerd worden met een mooi hoofd- of voetbord, en er is ook een ruime keuze in poten.

In ons ruime assortiment vind u ook vele matrassen die goed te combineren zijn met onze hotelboxsprings.

Hotel boxspring offerte voor uw hotel, vakantiepark of bed and breakfast

Als gasten uw hotel, vakantiepark of B & B bezoeken is het fijn als ze na afloop vertellen dat ze genoten hebben van hun verblijf en dat ze zo lekker hebben geslapen. Als ze dan ook nog goede recensies schrijven op uw website dan is dit helemaal goed. Wanneer potentiële gasten uw site bezoeken en zien dat het hotel, vakantiepark of B & B prima worden beoordeeld zal dit zeker meespelen in hun keuze wanneer ze gaan boeken.

Uw hotelbedden zijn daarom zeer belangrijk, en elk hotel, vakantiepark of B & B heeft zijn eigen specifieke wensen. Wij houden rekening met deze wensen. Nadat u ons benadert hebt komen wij graag bij u langs om de omgeving te bekijken waarin de hotel boxspring geplaatst gaan worden. Naar aanleiding van dit bezoek brengen wij voor u een passende offerte uit. Wij kijken naar de huidige staat van de boxsprings en adviseren u of deze al vervangen dienen te worden of dat ze nog een aantal jaren meekunnen. Ons advies is altijd kosteloos en wij geven uw altijd een eerlijk advies.

Gratis inspectie van jouw hotel boxspring of hotel matras

​Wij inspecteren kosteloos uw hotelboxspring of hotelmatras. Vaak is het belangrijk om te kijken of de kwaliteit van uw hotelbed of hotelmatras nog wel voldoet. Wij kijken graag met u mee en geven hierover eerlijk advies. Vragen? Bel ons op: 023-5281244.

Vragen over ons assortiment? Bel 023-5281244 of gebruik ons contactformulier