Klik op één van onderstaande foto’s om de uitgebreide informatie te kunnen zien van het desbetreffende product.

Milieuvriendelijke matrassen van Bremafa

Milieuvriendelijke matrassen zijn ook beschikbaar in het assortiment van Bremafa. De milieuvriendelijke matrassen uit ons assortiment verschillen van elkaar in het soort matras die ze zijn. Naast de één- of tweepersoons matrassen in diverse maten hebben we ook milieuvriendelijke matrassen voor kinderen.

Diverse milieuvriendelijke matrassen

We hebben drie verschillende uitvoeringen aan matrassen die milieuvriendelijk geproduceerd zijn:

  • Eco-line Blue
  • Eco-line Green
  • Eco-line Yellow

De Blue en de Green variant zijn voor volwassenen terwijl de Yellow variant een kindermatras is.

Eco-line Blue

Deze variant matras heeft een emissie schone en CO2-vrije LLQ koudschuim kern. Het bestaat uit 7-zones en de fijne kanalen maken een goede lucht- en warmte uitwisseling mogelijk.

Eco-line Green

De Green variant is een 5-slags pocketveermatras dat voorzien is van een 7-zone interieur. De kern bestaat uit veren die verpakt zijn in speciale vliespockets.

Eco-line Yellow

Naast milieuvriendelijke matrassen in de gangbare maten beschikken we ook over een kindermatras, de Eco-line Yellow. Dit matras heeft een dikte van 12 cm in tegenstelling tot de dikte van 21 cm van de andere varianten. Het matras beschikt ook over een koudschuim kern en voorziet de slaper van comfort en duurzaamheid.

Verschillende maten milieuvriendelijk matras

Wij hebben verschillende maten milieuvriendelijke matrassen bij Bremafa:

  • Milieuvriendelijk matras 140×200 (dikte 21 cm)
  • Milieuvriendelijk matras 160×200 (dikte 21 cm)
  • Milieuvriendelijk matras 180×200 (dikte 21 cm)
  • Milieuvriendelijk matras 70×140 (dikte 12 cm)
  • Milieuvriendelijk matras 70×150 (dikte 12 cm)

Bekijk ook alle andere maten die we beschikbaar hebben op de eigen pagina van het milieuvriendelijke matras. Staat de maat die u zoekt er niet tussen? Geen zorgen! Bij Bremafa kunnen wij voor u altijd op zoek gaan naar het juiste matras in de voor u passende maat.

Milieuvriendelijk matras kopen bij Bremafa

U kunt bij ons een milieuvriendelijk matras in de uitvoeringen Blue, Green en Yellow aanschaffen. Aan de hand van uw wensen en behoeftes kunt u een matras uitkiezen. Bekijk de verschillende uitvoeringen en maak uw keuze. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van de specialisten van Bremafa, zodat wij u van gepast advies kunnen voorzien!