Hotel matrassen

Bremafa - Matras pocketveermatras Contura de luxes

Bremafa Hotelmatrassen en fabricatie

We zijn al ruim 40 jaar actief, staan bekend om onze hoge kwaliteit en bijpassende service. Als eerste en vooralsnog enige Boxspring en Matrassenfabrikant beschikken wij over een Green Key keurmerk. De bedden en matrassen uit die reeks voldoen aan hun strenge eisen en leveren u als hotel aanvullende waardering op.

Al onze producten worden in onze eigen fabriek in Duitsland geproduceerd. Wij beschikken over alle reguliere en gangbare certificaten en zijn extra trots op het certificaat Geschadstoff-gepruft. Daarmee wordt bevestigd dat de gebruikte materialen geen enkele schadelijke stoffen bevatten. Daarnaast verlijmen wij onze producten met een lijm op waterbasis. In de bijlage van deze mail kunt u een aantal van onze certificaten zien. Beter voor het milieu, beter voor uw klanten en dus ook beter voor u. Ze vinden hun weg binnen Europa en daarbuiten.

Soorten hotelmatrassen

Pocketveermatras Corsica

70/80/90 x 200 x 20

Opbouw Corscia:

Dit 5-slags pocketveer matras heeft 320 veren per m2 verdeeld in een 7-zone interieur.  Het matras is afgedekt met 3 cm comfortschuim en daarmee 20 cm dik. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft het lichaam optimale ondersteuning. Het 5 zone interieur houdt in dat het matras in verschillende comfortzones is verdeeld. Dit zorgt voor extra comfort en stevigheid en is bedoeld om heupen, schouders en andere vitale delen van het lichaam goed te ondersteunen. Deze serie matrassen zijn uitgevoerd met een Aloë Vera dubbeldoek tijk, deze zijn daarmee anti allergisch, anti bacterieel en anti huisstofmijt. Alle Corsica matrassen zijn voorzien van  handgrepen. Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel (tot 80 kg) of stevig (tot 120 kg).

 

Stuur mij direct een offerte!

Pocketveermatras Elite

maat 70/80/90 x 200 x 24

Opbouw Elite

Dit 5-slags pocket matras heeft 320 veren per m2  verdeeld in een 7-zone interieur. Het matras is afgedekt met 4 cm koudschuim HR 40 en daarmee 24 cm dik. Uitgevoerd met een 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes en ritssluitingen aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. Tencel is een speciale dubbeldoek hoes omdat het anti allergisch, anti huisstofmijt, anti bacterieel en is biologisch afbreekbaar is. Deze hoes wordt dan ook wel de Rolls Royce onder de matrashoezen genoemd. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft het lichaam optimale ondersteuning. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras uitermate geschikt voor project/hotel gebruik. Alle Elite matrassen zijn voorzien van zware handgrepen. De Elite is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel (tot 80 kg) of stevig (tot 120 kg).

Pocketveermatras Maestro

maat 70/8090 x 200 x 24

Opbouw Maestro

Dit 7-slags micropocketveer matras is voorzien van een exclusieve 7 zone, interieur, met 1000 veren in een 90 x 200 uitvoering, afgedekt met een laag van 4 cm koudschuim HR 50 en daarmee 24 cm dik. Uitgevoerd met een 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes en ritssluitingen aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. Tencel is een speciale dubbeldoek hoes omdat het anti allergisch, anti huisstofmijt, anti bacterieel en is biologisch afbreekbaar is. Deze hoes wordt dan ook wel de Rolls Royce onder de matrashoezen genoemd. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft het lichaam optimale ondersteuning. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras uitermate geschikt voor project/hotel gebruik. Alle Maestro matrassen zijn voorzien van zware handgrepen. De Elite is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel (tot 80 kg) of stevig (tot 120 kg).

Pocket bnellveer matras Parador

maat 70/80/90 x 200 x 20

Opbouw Parador:

Dit 5-slags bonell matras heeft ca. 140 dubbel geharde veren per m2. Het matras is ca. 20 cm dik en is afgedekt met 3 cm comfortschuim.  Een bonell matras staat ook wel bekend onder de naam ‘Bonell-binnenveringmatras’. Het binnenwerk van dit matras wordt gevormd door een groot aantal stalen veren die met elkaar verbonden zijn. De veren hebben een zandlopervorm, wat inhoudt dat de cirkels aan de boven- en onderzijde van de veren groter zijn dan in het midden. Dit geeft het matras veerkracht en voelt stevig aan. Hoe meer de veren in het matras worden belast, hoe meer weerstand ze bieden. De veerkracht en souplesse van het matras worden bepaald door de hoeveelheid veren per vierkante meter, het aantal slagen, de vorm van de veer en de dikte van het soepele en veerkrachtige staaldraad. Bonell matrassen zijn goed vochtregulerend en ventilerend. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat men het niet snel te warm heeft. Daarom is dit matras goed geschikt voor mensen die veel transpireren. Dit soort matrassen worden ook vaak gebruikt voor vakantieverblijven.

Bodytops: 

Silver line HR 40 schuim

Maat 140/160/180 x 200 x 6

De Silver-line  bodytops zijn uitgevoerd met dezelfde Aloë Vera dubbeldoek tijk als de Silver-line pocketveer matrassen serie. Alle bodytops hebben een kern van ca. 4 cm en de hoogte is ca. 6 cm.

Trendy Line  HR 40 schuim

maat 140/160/180 x 200 x 12

De Trendy line  bodytops zijn uitgevoerd met dezelfde Tencel dubbeldoek tijk als de Eilte en Maestro pocketveer matrassen serie. Alle deze bodytops hebben een kern van ca. 6 cm en de hoogte is ca. 12 cm.

Onze hotel matrassen zijn gecertificeerd!​

Door deze unieke aanpak heeft dit ons in Duitsland een certificaat opgeleverd; onze hotel matrassen zijn officieel milieuvriendelijk. Dat is goed nieuws voor u als hotel- of vakantieparkhouder. Want met hotel matrassen van Bremafa, is het Green Key keurmerk een stap dichterbij!

Eco-line matrassen lijn bestaat uit een drietal matrassen, te weten matras Blue en Green en een kindermatras Yellow

Matras Blue: deze matras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid. Dit schuim is in 7 zones gesneden door een speciale lamellen snijtechniek, de fijne kanalen maken een goede lucht- en warmtewisseling mogelijk. De zwaar geteste dubbeldoek Tencel hoes met border heeft meer dan 50% natuurlijke vezels, is zacht gestikt met speciale vezels voor een optimale vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie dubbeldoek hoes is geheel anti bacterieel en anti allergisch en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 47,6% uit lyocell, 47% polyester en 5,4% linnen. De hoes is door middel van een ritssluiting aan 4 zijden gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.

Matras Green: Dit matras is een 5-slags pocket voorzien van een 7-zone interieur, en van een kern van 390 veren per m2 met speciale vliespockets. Aan beide zijden is dit matras afgedekt met een 3 cm hoge emissieschone / CO2 vrije laag koudschuim RG55, (Long-Life-Quality). De zwaar geteste dubbeldoek Tencel hoes met border heeft meer dan 50% natuurlijke vezels, is zacht gestikt met speciale vezels voor een optimale vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie dubbeldoek hoes is geheel anti bacterieel en anti allergisch en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 47,6% uit lyocell, 47% polyester en 5,4% linnen.De hoes is door middel van een ritssluiting aan 4 zijden gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.