Hotel matrassen

BREMAFA BV heeft topkwaliteit hotelmatrassenBremafa B.V. biedt al jaren topkwaliteit hotel matrassen aan. De hotel matrassen worden geproduceerd in onze fabriek in Duitsland en vinden al vanaf 1978 hun weg naar vele hotels, vakantieparken en Bed and Breakfasts in Nederland maar ook in landen binnen en buiten Europa.

Vele soorten hotelmatrassen

Bremafa heeft een groot assortiment van alles wat te maken heeft met slapen. Naast bedden en boxsprings bieden wij vele soorten hotel matrassen aan.

Te beginnen bij de matras Parador, een matras met een lichtgewicht dubbel geharde 5-slags bonnell systeem van 2.2 mm, met ca. 140 veren m3. De matras is aan beide zijden afgedekt met 3 cm SG 40 polyether. De matrashoes is totaal doorgestikt met aan twee zijden dioleen, carré gestept en voorzien van 4 handgrepen.

Pocketveermatrassen uit de silver-line serie, deze matrassen zijn voorzien van een 5-slags pocket (300 veren m2) met een 5-zone interieur. De matrassen zijn voorzien van een mooie dubbeldoek stretch hoes voorzien van aloë vera, met een ritssluiting aan vier zijden en handgrepen.

Stuur mij direct een offerte!

Tot de silver-line serie behoren de volgende matrassen:

 • De Corsica matras, deze matras is afgedekt aan beide zijden met 3 cm SG 40 polyether,
 • De Sonate matras is afgedekt met 3 cm koudschuim HR 40
 • De Milano matras, deze matras is afgedekt met 3 cm traagschuim
 • De Sorrento matras, deze matras is afgedekt met 3 cm latex
 • De Resista matras, deze matras is afgedekt aan beide zijden met 3 cm gelfoam.

Pocketveermatrassen uit de gold-line serie, deze matrassen zijn voorzien van een 5-slags pocket (300 veren m2) met een 7-zone interieur. De matrassen zijn voorzien van een 1 naald gestepte dubbeldoek Tencel stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden en handgrepen.
Tot de gold-line serie behoren de volgende matrassen:

 • De Elite matras, deze matras  is afgedekt aan beide zijden met 4 cm koudschuim HR 40
 • De Ambiance matras, deze matras is afgedekt met 4 cm latex
 • De Reggina matras, deze matras is afgedekt met 4 cm traagschuim
 • Merano matras, deze matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm gelfoam.

Pocketveermatrassen uit de exclusive-line serie zijn voorzien van een exclusief 7-zone, 7-slags micro pocketveer interieur. Het bevat 1000 veren in een 90 x 200 uitvoering. De matrassen zijn voorzien van een 1 naald gestepte dubbeldoek Tencel stretch hoes met ritssluiting en handgrepen.
Tot de exclusive-line serie behoren de volgende matrassen:

 • De Maestro matras, deze matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm koudschuim HR 50
 • De Napoli matras, deze matras is afgedekt met 4 cm latex
 • De Grandeur matras, deze matras is afgedekt met 4 cm traagschuim
 • Veresa matras, deze matras is aan beide zijden afgedekt met 4 cm gelfoam.

Voor hotels die graag een milieu vriendelijke uitstraling willen hebben kunnen wij de matrassen uit de eco-line serie aanbevelen.

De overstap naar milieuvriendelijke matrassen is de 1e stap om uw klanten te tonen dat uw hotel, B & B of vakantiepark aandacht heeft voor het milieu.

Onze milieuvriendelijke hotel matrassen uit de eco-line bezitten de navolgende kenmerken:
Als één van de weinigen gebruiken wij, (Bremafa, fabrikant/groothandel voor boxsprings en matrassen) voor het lijmen van onze matrassen lijm op waterbasis in plaats van synthetische lijm. Lijm op waterbasis is net zo krachtig, maar een stuk vriendelijker voor het milieu. Bovendien is deze lijm reukloos, waardoor onze matrassen nooit een onaangename geur kunnen hebben.

Onze hotel matrassen zijn gecertificeerd!​

Door deze unieke aanpak heeft dit ons in Duitsland een certificaat opgeleverd; onze hotel matrassen zijn officieel milieuvriendelijk. Dat is goed nieuws voor u als hotel- of vakantieparkhouder. Want als u hotel matrassen van Bremafa gebruikt, is het groene keurmerk weer een stapje dichterbij!

De eco-line matrassen lijn bestaat uit een drietal matrassen, te weten matras Blue en Green en een kindermatras Yellow

Matras Blue: deze matras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid. Dit schuim is in 7 zones gesneden door een speciale lamellen snijtechniek, de fijne kanalen maken een goede lucht- en warmtewisseling mogelijk. De zwaar geteste dubbeldoek Tencel hoes met border heeft meer dan 50% natuurlijke vezels, is zacht gestikt met speciale vezels voor een optimale vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie dubbeldoek hoes is geheel anti bacterieel en anti allergisch en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 47,6% uit lyocell, 47% polyester en 5,4% linnen. De hoes is door middel van een ritssluiting aan 4 zijden gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.

Matras Green: Dit matras is een 5-slags pocket voorzien van een 7-zone interieur, en van een kern van 390 veren per m2 met speciale vliespockets. Aan beide zijden is dit matras afgedekt met een 3 cm hoge emissieschone / CO2 vrije laag koudschuim RG55, (Long-Life-Quality). De zwaar geteste dubbeldoek Tencel hoes met border heeft meer dan 50% natuurlijke vezels, is zacht gestikt met speciale vezels voor een optimale vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie dubbeldoek hoes is geheel anti bacterieel en anti allergisch en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 47,6% uit lyocell, 47% polyester en 5,4% linnen.De hoes is door middel van een ritssluiting aan 4 zijden gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.

Bremafa voor inspectie en advies en een passende offerte voor uw hotel, vakantiepark en B&B

Wij weten dat het heel belangrijk is als gasten na een verblijf in uw hotel, vakantiepark of B & B u komen vertellen dat het zo fijn was en dat ze zo lekker geslapen hebben. Ze gaan goed uitgeslapen en blij naar huis en plaatsen dan misschien wel een goede recensie op uw website. Wanneer potentiële gasten uw site bezoeken en zien dat uw accommodatie zo goed gewaardeerd wordt zal de keuze voor hun veel makkelijker zijn.
Het is daarom voor u van belang dat de hotel boxsprings en hotel matrassen in een prima staat zijn. Wij van Bremafa maken daarom graag met u een afspraak om bij u te komen kijken en te beoordelen wat de staat is van uw boxsprings en matrassen. We doen dit kosteloos en kunnen precies aangeven of er eventueel al zwakke plekken zijn of dat ze nog even mee kunnen. Naar aanleiding van ons bezoek kunnen wij voor u eventueel een passende offerte maken.