Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Bremafa’s bedkasten; tover iedere ruimte om tot een slaapplek!

Ben je student, kleinbehuisd, of krijg je regelmatig familie of vrienden te logeren en heb je geen aparte kamer die je kan inrichten als logeerkamer, dan kan een bedkast met bed of bank een handige oplossing zijn.

Een bedkast waarin zich een opklapbed bevindt kan je makkelijk in een kamer plaatsen. Het bed is zo uitgeklapt wanneer je het nodig hebt. Overal waar je een slaapplek wil creëren of het nu in een studeerkamer is een kleine slaapkamer of op zolder de bedkast is de ideale oplossing. Er zijn vele soorten bedkasten zelfs met een tafel die je kan gebruiken als eettafel maar ook als bureau.

Onze bedkasten maken van een kamer in één klap een multifunctionele ruimte. Studenten hebben vaak een kleine ruimte waarin ze moeten wonen, studeren en slapen en dan is een bedkast van Bremafa de oplossing.

Wakker worden, je bed opmaken, je bed opklappen, je klapt je bureau uit en kunt direct studeren of het gebruiken als eetkamer tafel. Hoe dan ook, je bed is altijd klaar voor gebruik!

Er zijn ook bedkasten met daarin een stapelbed. Je klapt de bedkast open en er komt een stapelbed tevoorschijn.

Wat is nou precies een bedkast?

In het geval van een kleine slaapkamer, een logeerkamer of als je regelmatig een extra bed nodig hebt, kun je kiezen voor een opklapbed. Een bedkast heeft als voordeel dat het bed gemakkelijk opgeborgen kan worden. Even inklappen en je hebt geen idee dat er een bed in de kamer staat. Dit is ideaal op plaatsen waar de ruimte beperkt is of waar het bed maar af en toe nodig is. Vaak zijn de bedkasten te vinden in bijvoorbeeld een studentenkamer, vakantiehuis, studio of logeerkamer. Een bedkast biedt alle luxe van een gewoon ledikant, met als groot voordeel dat je deze kunt opbergen als je het niet gebruikt. In en handomdraai tover je de woonkamer, studeerkamer of zolder om tot een volwaardige slaapkamer.

Een kleine kinderkamer wordt een al snel een fraaie studeer- c.q. slaapkamer waarin fijn gespeeld, gestudeerd of geslapen kan worden.

Koop een bedkast van Bremafa!

Maak goed gebruik van de ruimte met een bedkast met opklapbed. Met opklapbedden van Bremafa bespaar je gigantisch veel ruimte en daarnaast zijn veel bedkast-varianten ook nog eens multifunctioneel. Wat je budget ook is en welke stijl je ook zoekt, in ons assortiment vind je ongetwijfeld het handige bedkast die bij jou past.

In de collectie vindt men zowel verticaal openklappende bedden, horizontaal openklappende bedden en stapelbedden in verschillende maten. Kasten met opklapbedden om iedere ruimte geschikt te maken voor het plaatsen van een bed.