Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Bedkasten van Bremafa

Ben je student, kleinbehuisd, of krijg je regelmatig familie of vrienden te logeren en heb je geen aparte kamer die je kan inrichten als logeerkamer? Dan kan een bedkast met bed of bank een handige oplossing zijn. Het unieke aan een bedkast is de kleine ruimte dat het in beslag neemt.

Bedkasten zijn dé oplossing

Een bedkast waarin zich een opklapbed bevindt kan je gemakkelijk in een kamer plaatsen. Het bed is zo uitgeklapt wanneer je het nodig hebt. Overal waar je een slaapplek wil creëren is de slaapbank een oplossing. Of het nu in een studeerkamer is, in een kleine slaapkamer of op zolder. Er zijn diverse varianten aan bedkasten. Een bedkast is te vinden in combinatie met een tafel, maar ook met een bureau.

Onze bedkasten maken van een kamer in één klap een multifunctionele ruimte. Studenten hebben vaak een kleine ruimte waarin ze moeten wonen, studeren en slapen en dan is een bedkast van Bremafa dé oplossing.

In de ochtend wordt je wakker, je maakt je bed op, klapt je bed op, klapt je bureau uit en je kunt direct studeren. Het is natuurlijk ook mogelijk om het als eetkamertafel te gebruiken. Hoe dan ook, je bed is altijd klaar voor gebruik!

Naast deze bedkasten zijn er ook bedkasten met daarin een stapelbed. Deze bedkasten klap je open om de stapelbed tevoorschijn te halen.

Wat is een bedkast nou precies?

In het geval van een kleine slaapkamer, een logeerkamer of als je regelmatig een extra bed nodig hebt, kun je kiezen voor een opklapbed. Een bedkast heeft als voordeel dat het bed gemakkelijk opgeborgen kan worden. Even inklappen en je hebt geen idee dat er een bed in de kamer staat. Dit is ideaal op plaatsen waar de ruimte beperkt is of waar het bed maar af en toe nodig is.

Vaak zijn de bedkasten te vinden in bijvoorbeeld een studentenkamer, vakantiehuis, studio of logeerkamer. Een bedkast biedt alle luxe van een gewoon ledikant, met als groot voordeel dat je deze kunt opbergen als je het niet gebruikt. In een handomdraai tover je de woonkamer, studeerkamer of zolder om tot een volwaardige slaapkamer.

Een kleine kinderkamer wordt al snel een fraaie studeer- of slaapkamer waarin fijn gespeeld, gestudeerd of geslapen kan worden.

Bedkasten kopen bij Bremafa

Maak goed gebruik van de ruimte met een bedkast met opklapbed. Met opklapbedden van Bremafa bespaar je zeer veel ruimte en daarnaast zijn veel bedkast-varianten ook nog eens multifunctioneel. Wat je budget ook is en welke stijl je ook zoekt, in ons assortiment vind je ongetwijfeld de handige bedkast die bij jou past.

U kunt verschillende varianten aan bedkasten kopen bij Bremafa. In ons assortiment hebben wij zowel verticaal als horizontaal openklappende bedden en stapelbedden. Bekijk alle opties die we bieden op onze website!