Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Opklapbedden van Bremafa

Opklapbedden zijn ideaal wanneer u geen aparte logeerkamer heeft, maar wel regelmatig vrienden of familie te logeren heeft. Deze soort bedden kunnen gemakkelijker kwijt wanneer het bed niet nodig is. Als het bed nodig is, dan is het in een handomdraai uitgeklapt en klaar voor gebruik. Een opklapbed is de ideale oplossing voor elke ruimte, of het nou de zolder of een studeerkamer is.

Wat is een opklapbed?

Een opklapbed is een bed dat weinig ruimte in beslag neemt, doordat het opgeklapt kan worden. Bij het opklappen kan het bed tegen de muur komen te staan of opgeborgen worden in een kast. Het is een bed dat zeer functioneel is voor alle ruimtes en woningen. Vooral als het bed in de ruimte af en toe nodig is, zoals een studentenkamer, vakantiehuis, studio of logeerkamer, dan komt de multifunctionaliteit van het bed erg te pas.

Met een handomdraai tovert u de desbetreffende kamer om tot een volwaardige slaapkamer.

Opklapbed voor studenten

Wij ervaren dat gebruikers van het opklapbed vaak studenten zijn. Studenten moeten het vaak doen met kleine kamers en daar komen deze bedden dan ook heel erg van pas. Studeerkamers worden in één klap multifunctioneel gemaakt met het juiste opklapbed. De opklapbed Life met bureau is een perfect voorbeeld:

Wakker worden, het bed opmaken en opklappen, het bureau uitklappen en direct studeren of eerst nog even gebruiken om te eten.

Het opklapbed is altijd klaar voor gebruik!

Diverse edities opklapbedden

De opklapbedden komen in diverse edities, waardoor u de functionaliteit kunt laten passen op uw behoeftes. Wij hebben o.a. de volgende opklapbedden:

  • Opklapbed met bureau
  • Opklapbed met tafel en bureau
  • Eenpersoons opklapbedden
  • Tweepersoons opklapbedden
  • Opklapbed stapelbed

Bekijk de diverse opklapbedden met ieder hun eigen functionaliteit en uitstraling!

Verschillende maten opklapbedden

Bij Bremafa hebben wij diverse opklapbedden in verschillende maten waaronder:

  • Opklapbed 90×200
  • Opklapbed 140×200
  • Opklapbed 160×200

Bekijk ook alle andere maten die we beschikbaar hebben voor de verschillende opklapbedden. Staat de maat die u zoekt er niet tussen? Geen zorgen! Bij Bremafa kunnen wij u voorzien van elk soort opklapbed  in ieder formaat!

Opklapbedden kopen bij Bremafa

Bij Bremafa kunt u een opklapbed kopen naar uw smaak en behoeftes. Verschillende uitvoeringen passen bij verschillende persoonlijke wensen van ieder. Ga onze opklapbedden langs en maak uw keuze. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van de specialisten van Bremafa, zodat wij u van gepast advies kunnen voorzien!