Bremafa is naast leverancier van matrassen ook een groothandel of matrassenfabriek. Wij leveren ook aan beddenwinkels, beddenzaken, matrassenwinkels, hotels, bungalowparken, recreatieparken, Bed & Breakfasts, jeugdinrichtingen zorginstellingen en meer. Door onze service en het ruime assortiment dat wij hebben, kunnen wij matrassen in allerlei maten produceren.

​Wat kunnen wij als matrassenfabriek voor u betekenen?

Als eerste, leveren wij verschillende varianten aan matrassen. Koudschuim-, traagschuim-, latex-, polyether-, pocketveer– en gelfoammatrassen zijn allemaal verkrijgbaar. Naast deze soort matrassen bieden wij ook brandvertragende en incontinentiematrassen aan. Milieuvriendelijke en medische matrassen zijn ook niet onbekend voor ons. Naast al deze matrassoorten bestaan er ook matrassen met binnenvering en pocketvering. Er zijn zelfs matrassen die helemaal geen binnenvering hebben.

Wij leveren de matrassen naar uw wens. Matrassen in elke maat of vorm, afgestemd op uw behoefte. In leisure-accomodaties zijn matrassen met een goede ventilatie belangrijk. Voor thuismatrassen gelden weer hele andere prioriteiten. Heeft uw onderneming een specifieke slaapbehoefte? U kunt altijd contact opnemen met ons om uw wensen te bespreken en van gepast advies te worden voorzien.

Matrassen voor matrassen- en beddenwinkels, hotels, recreatieparken, bed & breakfasts of instellingen

​Onze matrassenfabriek beschikt over allerlei soorten, maten en uitvoeringen aan matrassen. Doorgaans adviseren wij altijd om uw matras tussen de 3 en 5 jaar te vervangen.​​​ Het maakt niet uit wat voor soort matras u aanschaft, elk matras heeft wat te verduren en zal met de tijd dus toe zijn aan vervanging. In leisure-accomodaties is de vervanging van matrassen belangrijker, omdat verschillende mensen gebruik maken van de matrassen. Kortom, de kwaliteit van het matras zal bepalend zijn voor de levensduur ervan.

​Wij bieden o.a. de volgende matrassen aan:

  • koudschuim matrassen
  • latex matrassen
  • polyether matrassen
  • pocketveer matrassen
  • gelfoam matrassen
  • brandvertragende matrassen
  • incontinentiematrassen
  • milieuvriendelijke matrassen
  • medische matras

Als matrassenfabriek en beddenfabriek kunnen wij matrassen in allerlei soorten leveren. Ook in uw gewenste maat!

​Waar moeten onze fabrieksmatrassen aan voldoen?

Al onze producten worden in Duitsland gefabriceerd conform strenge veiligheidsnormen. Daarmee blijkt dat wij veel waarde hechten aan kwaliteit en zorgen dat wij die continu leveren. U kunt op onze site al onze kwaliteitskeurmerken vinden, Daarmee krijgt u een goede indruk over wat we te bieden hebben.

​​​​Nieuw in het assortiment: milieuvriendelijke matrassen

Onlangs hebben wij als eerste en enige matrassenfabrikant een matrassenlijn met milieuvriendelijke matrassen gelanceerd. De milieu-vriendelijke Eco-Line matrassen. Om die reden behoren tot deze matrassenlijn 3 verschillende milieuvriendelijke matrassen, namelijk een Green Eco-Line, Blue Eco-Line en Yellow Eco-Line matras. Deze matrassen zijn allen voorzien van het emissieschone / CO2-vrije LLQ koudschuim.

LLQ schuim is een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd koudschuim met een densiteit van HR 55. HR 55 staat voor minimaal 55 kg voor 1 m3. Daarmee staat het garant voor een hoge kwaliteit, ligcomfort en lange levensduur.​

Het Green Eco-Line matras is een 5 slags pocketveer matras met een dikke afdekking koudschuim van ongeveer 3 cm. De Blue Eco-Line matras is een koudschuimmatras. De Yellow Eco-Line matras is een kindermatras dat ook voorzien is van een kern dat bestaat uit koudschuim.

Stuur mij direct een offerte!

Matrassen voor de B2B markt

Wij adviseren een matrassen om de 3 tot 5 jaar te vervangen. Ook al is dit niet aan de buitenkant zichtbaar. Er zijn bijvoorbeeld mensen die zwaarlijvig zijn en dat is op den duur ook te merken aan de kwaliteit van het matras, die gaat op den duur achteruit.

Om u een indruk te geven treft u onderstaand een overzicht van onze matrassen:

Wij bieden o.a. de volgende matrassen aan:

 • Bonell-binnenvering matras Parador
 • Pocketveer matras Silver-Line Corsica
 • Pocketveer matras Gold-Line Elite
 • Pocketveer matras Exclusive-Line Maestro
 • Polytether matras Slaapcomfort SG 40

Bekijk onze speciale collectie aan matrassen:

 • Matras met incontinentiehoes
 • Brandvertragende matras met brandvertragende hoes
 • Brandvertragende matras met incontinentiehoes
 • Brandvertragende cruise bonell matras en cruise pocket matras met damast of dubbeldoek
 • Milieuvriendelijke matrassen

Waar moeten onze matrassen aan voldoen?

Als beddenfabriek en matrassenfabriek zorgen wij er altijd voor dat onze producten hoogwaardig kwalitatief zijn. Daarom vindt onze productie plaats in Duitsland waar wij al onze producten laten fabriceren. Al onze producten bezitten dan ook kwaliteitskeurmerken, want wij gaan altijd voor het beste!

De Eco-Line milievriendelijke matrassen

De Eco-Line matras is een milieuvriendelijke matras die wij als eerste en enige fabrikant gelanceerd hebben. Deze hebben wij in de volgende drie varianten:

 • Green matras
 • Blue matras
 • Yellow matras

De Green en Blue matrassen zijn zeer geschikt als u een Green Key label heeft of een Green Key label aan wil vragen!

Matrassen kopen bij matrassenfabrikant Bremafa?

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie hebben wij veel tevreden klanten. Wij denken graag met u mee en zullen u altijd vakkundig adviseren. Twijfelt u of u nu al uw matrassen en/of bedden moet gaan vervangen? Neem gerust telefonisch contact met ons op om gepast advies te krijgen.

Vragen over ons assortiment? Bel 023-5281244 of gebruik ons contactformulier!

Heeft u vragen over ons assortiment?

Wij kijken graag samen met u wat er mogelijk is.