Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Slaapbanken van Bremafa

Bremafa heeft ook slaapbanken in haar collectie. Een ideaal en uiterst flexibel meubel voor iedereen die weinig ruimte heeft. De slaapbank bestaat uit twee meubelen. Het is een fijne bank om overdag op te zitten en een goed bed om in te slapen in de avond.

De Sleepflexx slaapbanken

De Sleepflexx slaapbanken zijn een nieuwe toevoeging aan ons assortiment. De slaapbank Multi Flexx is een uitnodigende plek om lekker te zitten. In de avond is de slaapbank te veranderen in een bed welke comfortabel genoeg is voor 1 of 2 personen.

De Multi Flexx slaapbank is voorzien van een beukenhouten frame en bonell geveerde kussens. De lighoogte van de bank is circa 45cm en ligt daarom ook zeer comfortabel.

De Easy Flexx slaapbank is voorzien van een beukenhouten frame met een opvouwbaar metalen frame. De lattenbodem is van beukenhouten en beschikt over geïntegreerde rubberen kappen.

Slaapbanken kopen bij Bremafa

U kunt mooie slaapbanken kopen bij Bremafa. In ons assortiment hebben wij zowel eenpersoons als tweepersoons slaapbanken die te combineren zijn met elk soort interieur. Bekijk alle opties die we bieden op onze website!