Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Opklapbed Diva 101M (tafel enkel)

Werken of studeren aan de tafel of lekker slapen in het 1 persoonsbed, met deze eenheid Diva 101 kan het allemaal. Het 1 persoonsbed klapt naar voren open. De spullen kunnen gewoon op de tafel blijven staan wanneer men het bed opent of sluit.

Alle prijzen die u op onze site aantreft zijn advies consumentenprijzen.

Categorieën: , ,

Werken of studeren aan de tafel of lekker slapen in het 1 persoonsbed, met deze eenheid Diva 101 kan het allemaal. Het 1 persoonsbed opklapbed Diva 101M (tafel enkel), klapt naar voren open. De spullen kunnen gewoon op de tafel blijven staan wanneer men het bed opent of sluit.

Eventueel uit te breiden met kasten zodat er veel opbergruimte ontstaat. De zij- en bovenpanelen zijn gemaakt van 30 mm dik meubelplaat. De planken van 18 mm en de achterkant van 8 mm dik meubelplaat. Wordt inclusief lattenbodem in solide aluminium frame geleverd.

Het product wordt geproduceerd volgens EU-kwaliteitsstandaard. Het vouwbedmechanisme heeft een levensduur van minimaal 10 jaar afhankelijk van zorgvuldig gebruik.
Garantietermijn van 3 jaar op dit product.

Maten:

Hoogte van het bed:
na uitklappen van het bed, zonder matras: 36 cm.

Matrasmaat:
90 x 190, maximale matrashoogte van de matras 18 cm.

Product maten:
Hoogte 208 cm, breedte 102 cm,
diepte kast 35 cm, diepte bij een opengeklapt bed 213 cm.

Diva 101M tafel wordt exclusief matras geleverd.

Prijzen:

90 x 190 € 1.525,00

Foto’s:

Wil je meer weten over het opklapbed Diva 101M (tafel enkel) of overweeg je andere alternatieven, neem dan contact met ons op via de contactpagina. We beantwoorden je berichten zo snel mogelijk en zorgen voor een oplossing die past bij jouw specifieke vraagstuk.

Montagehandleiding:
 Download hier de montagehandleiding (pdf – 3,2 MB).

 

 

 


Stuur mij direct een offerte!