Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment bedtextiel. In ons assortiment treft u onder andere:

Kussen en dekbedden

Sanidor Health Care

De vulling van Sanidor Health Care is kookwasbaar en uitermate geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor o.a. huismijt, bacteriën en schimmels. Door middel van Zilver-ionen worden onaangename geurtjes voorkomen. Desondanks wordt de werking door intensief gebruik en wassen niet beïnvloed. Daardoor blijft deze lijn langdurig geschikt.

Texelse Wol

Het kussen en het dekbed, met een vulling van zuiver Texelse scheerwol zorgen door  middel van haar natuurlijke eigenschappen voor een optimale isolatie. Evenals de uitstekende vocht-regulatie als extra pluspunt. Daarnaast is wol van nature anti-bacterieel en ademt ongelofelijk goed. Texelse Wol heeft zowel in Nederland, België, Luxemburg als Duitsland een naam met faam.

Microdons Deluxe 

Een luxe katoenen tijk met softfinish en vulling van 100% originele Isosoft vezels. Dus deze synthetische vulling geeft u het comfort van dons met de praktische eigenschappen van een synthetisch dekbed. Waardoor het er op neer komt dat deze beter geschikt zijn voor mensen die allergisch reageren op natuurlijke materialen.

Hoeslakens

Jersey hoeslakens met Elastan / lycra         

Katoenen hoeslaken dat zich goed vormt om het matras doordat het rondom voorzien is van elastiek. Want het hoeslaken bestaat uit 97% katoen waar 3% Elastan doorheen is geweven. Daardoor heeft u de voordelen van beide producten, het natuurlijke gevoel van katoen en de elasticiteit van Elastan.

Al met al treft u in ons assortiment diverse molton hoeslakens aan 100% katoen, volledig krimpvrije en waterdichte moltons.

Uit ons assortiment 'Dekbedden'

Uit ons assortiment 'Kussens'