Bremafa heeft een zeer uitgebreid assortiment bedtextiel. In ons assortiment treft u onder andere aan:

Kussen en dekbed Sanidor Health Care
De vulling is kookwasbaar en uitermate geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huismijt, bacteriën en schimmels. Middels zilverionen worden onaangename geurtjes voorkomen. De werking wordt door intensief gebruik en wassen niet beïnvloed.

Kussen en dekbed Texelse Wol
Het kussen en het dekbed, met een vulling van zuiver Texelse scheerwol zorgt middels haar natuurlijke eigenschappen voor een optimale isolatie en een uitstekende vocht-regulatie. Wol is van nature anti bacterieel en ademt heel erg goed.

Het Microdons de luxe dekbed                                                                                                                                                                                                                                                  Een luxe katoenen tijk met softfinish en vulling van 100% Original Isosoft vezels. Deze synthetische vulling geeft u het comfort van dons met de praktische eigenschappen van een synthetisch dekbed.

Jersey hoeslakens met elastan / lycra                                                                                                                                                                                                                           Katoenen hoeslaken dat zich goed vormt om het matras doordat het rondom voorzien is van elastiek. Het hoeslaken bestaat uit 100% katoen met 3% elastan.

Verder treft u in ons assortiment molton hoeslakens aan 100% katoen en krimpvrij en waterdichte moltons.

 

 

Uit ons assortiment 'Dekbedden'

Uit ons assortiment 'Kussens'