Boxspringset Juul

Deze geveerde boxspringset Juul bestaat uit:

2 x een mini bonell geveerde boxspring van ca. 15 cm hoog met sjieke, 12 cm hoge, taps toelopende pootjes met voetje, in het zwart. De totale hoogte is 27 cm,

2 x een meegestoffeerde 7-zone pocketveer matras van ca. 20 cm dik,

1 x een Trendy-line HR 40 Koudschuim bodytop, één naalds gestept, met een Tencel hoes van ca. 12 cm dik.

Recht hoofdbord met afgeronde hoeken en 1 rij houten knopen is ca. 100 cm hoog, ca. 4 cm dik en is in de breedte gelijk aan de bedmaat.

Alle prijzen die u op onze site aantreft zijn advies consumentenprijzen.

Retro-line – Boxspringset Juul

Boxspringset Juul bestaat uit 2 x een mini bonell geveerde boxspring van ca. 15 cm hoog met sjieke, 12 cm hoge, taps toelopende pootjes met voetje, in het zwart.

Geveerde boxspring

Deze boxspring is opgebouwd uit een dik, extra verstevigd, vurenhouten frame in combinatie met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Boven op dit alles komt het veersysteem, voor deze boxspring is dat een dubbel geharde bonell veer. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. Door deze goed verende en extra verstevigde constructie is kraken van deze boxspring absoluut onmogelijk en daardoor is deze boxspring ook projectmatig te gebruiken.

2 x een meegestoffeerde 7-zone pocketveer matras van ca. 20 cm dik.

Pocketveer matras

Dit is een 5-slags pocketveer matras met 300 veren per m2 en een 7 zone interieur. Het matras is afgedekt met 3 cm comfortschuim en is ca. 20 cm dik. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft uw lichaam optimale ondersteuning. Dit betekent dan ook hoe meer veren in een matras, hoe meer u van de ondersteuning profiteert.

Een pocketveer matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Het 7 zone interieur houdt in dat het matras in verschillende comfortzones is verdeeld. Dit zorgt voor extra comfort en stevigheid en is bedoeld om uw heupen, schouders en andere vitale delen van uw lichaam goed te ondersteunen.

Optie, zonder meerprijs, een matras bestaande uit 2 x kern en 1 x hoes.

1 x een Trendy-line HR 40 Koudschuim bodytop, één naalds gestept, met een Tencel hoes van ca. 12 cm dik.

Koudschuim bodytop    

De koudschuim bodytop is ca. 12 cm dik en heeft een kern van 6 cm HR 40. HR staat voor High Resilience foam. (HR) of ook wel hoge veerkracht schuim. Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en vocht opneemt. Door deze structuur voelt de bodytop niet warm aan. Kuilvorming komt ook niet snel voor en heeft een lange levensduur door de goede luchtcirculatie. Koudschuim geeft goede ondersteuning, omdat de bodytop zich aan uw lichaam aanpast. Het biedt dan ook progressieve tegendruk (hoe meer u het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft).

Standaard bij deze set een koudschuim HR 40 bodytop. Tegen meerprijs kan een nasa/visko elastisch schuim, gelfoam of latex bodytop geleverd worden.

Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo gemakkelijk te verzorgen als acryl, zo koel als linnen, zo warmte regulerend als wol en veel beter vocht absorberend dan katoen.

Hoofdbord

Recht hoofdbord met afgeronde hoeken en 1 rij houten knopen is ca. 100 cm hoog, ca. 4 cm dik en is in de breedte gelijk aan de bedmaat.

Het hoofdbord, de boxsprings en matrassen zijn te stofferen in alle mooie stoffen uit onze stofwagen.

Leverbaar in de maten: 120/140/160/180/200 x 200/210/220 cm.

OmschrijvingPrijs in €
120 x 200 1.799,00
140/160/180 x 200 2.179,00
200 x 200 2.599,00

Meerprijs 210 = 15%
Meerprijs 220 = 30%