Als bedden groothandel bieden wij een zeer uitgebreide collectie aan van bedden en matrassen, aan hotels, vakantieparken en bed & breakfasts. U kunt bij ons altijd navraag doen wanneer u op zoek bent naar een specifiek soort bed of matras. Wij leveren vele soorten en maten bedden en matrassen. Onder andere aan de B2B markt leveren wij al sinds 1978. Daarmee hebben wij ruime ervaring in o.a. de hotelmarkt. Dit heeft mede te maken met het feit dat onze producten allemaal kwalitatief hoogwaardig zijn en alle producten in Duitsland worden gefabriceerd. Heeft u  specifieke wensen, deze bespreken wij en voeren wij uit als fabrikant.

Bedden groothandel van Duitse kwaliteitsbedden

Alle producten die wij leveren zoals boxsprings en matrassen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook kwalitatieve stapelbedden en vouwbedden leveren. Al onze bedden zijn o.a. TUV gecertificeerd. Hoogwaardige kwaliteit is voor ons en voor onze klanten van groot belang. Onze klanten bijvoorbeeld hotels, bed & breakfast en vakantieparken zijn uitermate tevreden en genieten van een geweldig slaapcomfort. Een veelgehoorde klacht over anderen is dat bedden op den duur vaak kraken. Dit weten wij te voorkomen, zodat u en uw klanten prettig kunnen slapen. Voor al uw wensen op slaapgebied kunt u ons benaderen. Wij leveren graag een advies op maat is!

Stuur mij direct een offerte!

Een bedden groothandel nodig voor uw hotel, vakantiepark of Bed & Breakfast?

Voor de gehele B2B markt leveren wij bedden en matrassen. Het is van groot belang dat de bedden bij het interieur passen van uw hotel, vakantiepark of bed & breakfast. Alvorens een bestelling te plaatsen komen wij graag langs en adviseren u hoe onze bedden in uw omgeving kunnen passen, gelet op stijl, kleur en afmeting. Uitermate belangrijk is dat al uw klanten meer dan tevreden en uitgeslapen naar huis gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Inspectie of advies nodig?

Naast het feit dat wij een groothandel zijn, verlenen wij een extra service. Veel hotels vragen zich regelmatig af of het tijd is om de matrassen en/of bedden te vervangen. Na enkele jaren intensief gebruik moet er op bepaalde punten worden gelet. Bijvoorbeeld hygiëne of kraken van het bed. Een matras zal op den duur aan vervanging toe zijn. Wij herkennen exact alle punten waaruit blijkt of matrassen nog goed zijn van kwaliteit. Informeer naar onze inspectie mogelijkheden!

Beddenfabrikant of matrassenfabrikant nodig?

Heeft u behoefte aan een eerlijk en gedegen advies? Bel ons! U zit nooit vast aan verplichtingen en wij verrichten werkzaamheden vaak geheel vrijblijvend. U weet in ieder geval zeker dat al onze producten gemaakt worden volgens strenge Duitse veiligheidsnormen. Wij staan ook garant voor topkwaliteit!  Alle kwaliteitskeurmerken van onze bedden en matrassen staan op onze producten vermeld. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft of graag een vrijblijvende inspectie wenst.