Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies

Incontinentie matrassen van Bremafa

Een incontinentie matras is een oplossing voor de vervelende kwaal. Veel mensen in de Nederlandse samenleving kampen met incontinentieproblemen. Met name in zorginstellingen zoals bejaardentehuizen en GGZ-klinieken, komt incontinentie naar verhouding veel voor.

Wat is incontinentie?

Het niet kunnen ophouden van ontlasting is zowel overdag als ’s nachts erg vervelend voor de betrokkene. Een incontinentie-luier kan enig soelaas bieden, vooral overdag als iemand de deur uit moet. Maar ook ’s nachts zijn er mogelijkheden om de negatieve gevolgen van incontinentie op te vangen.

Wat te doen tegen incontinentie?

Een vochtbestendige matrashoes, ook wel een incontinentiehoes genoemd, helpt perfect om uw matras schoon en fris te houden. 

Incontinentiehoezen van Bremafa: vochtwerend en ventilerend

Incontinentie hoezen zijn speciale matrashoezen die bedoeld zijn voor het behoud van uw matras. Wij van Bremafa leveren deze kwalitatieve hoezen. Onze matrashoezen hebben enkele belangrijke voordelen. Zo zijn ze vervaardigd van een speciaal rubberachtig materiaal genaamd Polyurethaan, dat is aangebracht als bekleding op een polyester weefsel. Een groot voordeel van Polyurethaan is dat deze matrashoes een ademende en ventilerende werking heeft, maar geen vocht doorlaat.

Meer voordelen van onze incontinentiehoezen

De incontinentie matrashoezen van Bremafa hebben nog een aantal extra voordelen. Ze zijn wasbaar tot maar liefst 90 graden en verkrijgbaar in de kleur donkerblauw. Een belangrijke meerwaarde van onze hoezen is dat ze milieuvriendelijk zijn. U maakt met Bremafa dus een duurzame keuze. Ten slotte is de brandvertragende werking van Bremafa matrashoezen een belangrijke pré. Onze brandvertragende matrassen zijn daarom erg populair bij zorginstellingen, zoals bejaardentehuizen. GGZ-klinieken en jeugdinrichtingen.

Matras met incontinentiehoes

De kern van onze speciale incontinentie matras bestaat uit Polyether SG 40 soft, gecombineerd met een milieuvriendelijke en brandwerende matrashoes. Onze incontinentie matrassen en matrashoezen zijn geschikt voor elk soort verstelbare matrasdragers. Dus welke afmeting u ook zoekt, u vindt uw ideale matrashoezen of incontinentiehoes bij Bremafa.

Verschillende maten incontinentie matras

De matrassen met incontinentiehoezen komen in verschillende maten, waaronder de volgende maten:

  • incontinentie matras 140×200
  • incontinentie matras 90×200

Dit zijn slechts een aantal van de beschikbare maten voor de incontinentie matrassen.

Incontinentie matras kopen bij Bremafa

U kunt verschillende varianten aan incontinentie matrassen kopen bij Bremafa. In ons assortiment hebben wij deze matrassen in diverse maten beschikbaar. Wilt u weten of een incontinentie matras de beste oplossing is voor uw perfecte slaaprust en slaapproblemen? Bekijk alle opties die we bieden op onze website of neem contact op met ons voor advies op maat!