Bredase Matrassen Fabriek sinds 1978 - Duitse Kwaliteit - Deskundig Advies


Incontinentie matras

Incontinentie: een vervelende kwaal
Veel mensen in de Nederlandse samenleving kampen met incontinentieproblemen. Met name in zorginstellingen, zoals bejaardentehuizen en GGZ-klinieken, komt incontinentie naar verhouding veel voor. Het niet kunnen ophouden van ontlasting is zowel overdag als ‘s nachts erg vervelend voor de betrokkene(n). Een incontinentie-luier kan enig soelaas bieden, vooral overdag als iemand de deur uit moet. Maar ook ‘s nachts zijn er mogelijkheden om de negatieve gevolgen van incontinentie, zowel letterlijk als figuurlijk, op te vangen. Een vochtbestendige matrashoes, ook wel een incontinentie hoes genoemd, helpt perfect om uw incontinentie matras schoon en fris te houden. 

Incontinentiehoezen van Bremafa: vochtwerend en ventilerend
Incontinentie hoezen zijn speciale matrashoezen die bedoeld zijn voor het behoud van uw matras. Wij van Bremafa leveren deze kwaliteitshoezen. Onze matrashoezen hebben enkele belangrijke voordelen. Zo zijn ze vervaardigd van een speciaal rubberachtig materiaal genaamd Polyurethaan, dat is aangebracht als bekleding op een polyester weefsel. Een groot voordeel van Polyurethaan is dat deze matrashoes een ademende en ventilerende werking heeft, maar geen vocht doorlaat.

Meer voordelen van onze incontinentie hoes
De incontinentie matrashoezen van Bremafa hebben nog een aantal extra voordelen. Ze zijn wasbaar tot maar liefst 90 graden en verkrijgbaar in de kleur donkerblauw. Een belangrijke meerwaarde van onze hoezen is dat ze milieuvriendelijk zijn. Je maakt met Bremafa dus een duurzame keuze. Ten slotte is de brandvertragende werking van Bremafa-matrashoezen een belangrijke pre. Onze brandvertragende matrassen zijn daarom erg populair bij zorginstellingen, zoals bejaardentehuizen. GGZ-klinieken en jeugdinrichtingen.

Matras met incontinentiehoes
De kern van onze speciale incontinentie matras bestaat uit Polyether SG 40 soft, gecombineerd met een milieuvriendelijke en brandwerende matrashoes. Onze incontinentie matrassen en matrashoezen zijn geschikt voor elk soort verstelbare matrasdragers. Dus welke afmeting je ook zoekt, je vindt jouw ideale matrashoezen of incontinentie hoes bij Bremafa.

Superieure matrashoezen bij incontinentieproblemen