Beddenspeciaalzaken en woonwinkels kunnen bij ons als boxspring groothandel terecht voor een uitgebreide collectie aan bedden die wij in vele soorten en maten leveren. Wij bestaan sinds 1978 en hebben ruime ervaring in onze segmenten, bedden, boxsprings en matrassen voor de B2B markt. Al onze bedden worden gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland, dat betekend dat we rekening kunnen houden met al uw wensen en behoeftes en snel kunnen inspringen op een veranderende markt.

Groothandel boxsprings en matrassen van Duitse kwaliteit

Alle boxsprings die wij leveren worden gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland. Wij leveren daarmee Duitse kwaliteitsboxsprings en matrassen. Wij waarborgen de kwaliteit van onze bedden zodat uw klanten een blijvend prettig slaapcomfort ervaren.  Een vaak gehoorde klacht is dat bedden op een gegeven moment kraken. Onze bedden zijn o.a. TUV gecertificeerd en kraken in principe nooit. Wij als boxspring groothandel vernemen van onze klanten graag wat de wensen zijn op slaapgebied en zullen naar aanleiding hiervan een op maat gemaakt advies leveren.

Een boxspring groothandel nodig voor uw hotel, vakantiepark en bed and breakfast?

Iedere slaapketen of woonwinkel heeft haar eigen specifieke wensen, deze zijn nogal divers. Wij houden rekening met al uw wensen.  Wij zorgen ervoor dat het design van het bed past in het interieur en de stijl van uw winkel. Graag maken we met u een afspraak om te komen kijken waar de boxsprings geplaatst gaan worden. Wij analyseren de omgeving en het gebruik van kleuren en de huisstijl, zodat wij voor u een passende offerte kunnen maken. Ons doel is dat zowel u als uw klant uitermate tevreden en uitgeslapen zijn.

Stuur mij direct een offerte!

Boxspring groothandel voor inspectie en advies voor hotels en leisure ondernemingen.

Wij verzorgen als groothandel ook inspecties van uw hotelboxsprings of -matrassen. Veel hotels vragen ons regelmatig wanneer het tijd is om matrassen en / of boxsprings te vervangen.
Wij komen kosteloos inspecteren en rapporteren. Zo heeft u altijd een eerlijk advies over de huidige staat van uw matrassen of bedden. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring precies aangeven of en wanneer er  zwakke punten zijn en of het aan te raden is enkele te vervangen. Wanneer u een klant van ons bent, kunt u kosteloos gebruik maken van deze service.

Boxspringfabrikant of matrassenfabrikant nodig?

Zoals wij al eerder vermelden worden al onze boxsprings in Duitsland gemaakt. Alle boxsprings zijn gemaakt volgens strenge Duitse veiligheidsnormen. Wij staan daarmee garant voor een topkwaliteit. U vindt dit ook terug in al onze verworven kwaliteitskeurmerken die wij ook op al onze producten mogen afgeven. Uiteraard zal na verloop van tijd zal het ligcomfort van uw bedden minder worden en is het raadzaam om ze te vervangen. Wij komen graag bij u langs om samen met u, uw wensen door te nemen en tot een passende offerte te komen.